Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Nadzirite upotrebu alkohola

Mlada ne treba da se napije, pa ni da bude pripita. Ako pokušava da neutrališe tremu čašicom rakije, to je u redu. Ali ako je slabo jela (a i to je vaš posao, da je nagovorite da nešto pojede), više od čašice će se osećati u njenom dahu i čuti u njenom glasu. Postarajte se da se to ne desi.

Asistirajte oko oblačenja (i svlačenja)

Oblačenje venčanice je obično kompleksan posao, pa je vaš posao i da nevesti asistirate pri oblačenju, da sve podesite i pomognete joj da izgleda najbolje što može. Takođe, bićete joj pri ruci kad mora da ode do toaleta – u najekstremnijem slučaju, moraće da svuče venčanicu da bi to mogla da obavi, a vi ćete joj i u tome asistirati.

Čuvajte vrata

Bukvalno. Ako postoje oni koji će svojim prisustvom, komentarima i primedbama uznemiriti nevestu – a sigurno postoje – vaš je posao da im ne dozvolite da dođu do nje, fizički. Naravno, ne treba da se bijete sa njima, nego da koristite svoje komunikacione veštine i da ubedite “smarača” da će sve biti baš kako on želi i da ćete se vi lično postarati za to.

Pripremite zdravicu

Biće lepo da kažete nekoliko reči o svojoj prijateljici i da na svoj način poželite sreću mladencima. Ako ste vešti na rečima, bravo za vas, ali i ako niste, uspećete da sastavite nekoliko iskrenih rečenica. I ne brinite, biće dirljivo.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice