Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Nadzirite upotrebu alkohola

Mlada ne treba da se napije, pa ni da bude pripita. Ako pokušava da neutrališe tremu čašicom rakije, to je u redu. Ali ako je slabo jela (a i to je vaš posao, da je nagovorite da nešto pojede), više od čašice će se osećati u njenom dahu i čuti u njenom glasu. Postarajte se da se to ne desi.

Asistirajte oko oblačenja (i svlačenja)

Oblačenje venčanice je obično kompleksan posao, pa je vaš posao i da nevesti asistirate pri oblačenju, da sve podesite i pomognete joj da izgleda najbolje što može. Takođe, bićete joj pri ruci kad mora da ode do toaleta – u najekstremnijem slučaju, moraće da svuče venčanicu da bi to mogla da obavi, a vi ćete joj i u tome asistirati.

Čuvajte vrata

Bukvalno. Ako postoje oni koji će svojim prisustvom, komentarima i primedbama uznemiriti nevestu – a sigurno postoje – vaš je posao da im ne dozvolite da dođu do nje, fizički. Naravno, ne treba da se bijete sa njima, nego da koristite svoje komunikacione veštine i da ubedite “smarača” da će sve biti baš kako on želi i da ćete se vi lično postarati za to.

Pripremite zdravicu

Biće lepo da kažete nekoliko reči o svojoj prijateljici i da na svoj način poželite sreću mladencima. Ako ste vešti na rečima, bravo za vas, ali i ako niste, uspećete da sastavite nekoliko iskrenih rečenica. I ne brinite, biće dirljivo.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice