Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Kume imaju veoma važnu ulogu – one su nevestina desna ruka u organizaciji venčanja, ali na sam veliki dan, one imaju posebnu ulogu i zadatak. Ona treba da nevesti olakaša i da što god može preuzme na sebe, kako bi joj omogućila da oseti lepotu tog dana. Evo nekih stvari koje treba da uradite na dan venčanja, ako ste se prihvatili odgovorne uloge kume.

Pratite protokol i tajming

To znači – pratite sve. Ispuruke, isplate, dolaske, odlaske, rešavajte sitne probleme koji će se usput sigurno pojaviti. Držite pod nadzorom ceo dnevni raspored, uključujući i vreme za friziranje i šminkanje mlade.

Ponašajte se kao nevestin PR

Na vreme dostavite svima svoj broj telefona i recite im da se vama obrate ako imaju bilo kakve dileme i pitanja, kojima bi inače opterećivali nevestu. Ili još jednostavnije – neka njen telefon bude tog dana kod vas i vi se javljajte na pozive, odgovarajte na poruke i odlučujte o tome šta treba da joj prosledite, odnosno, ono što je neće opteretiti, ili ono o čemu ona treba da odluči.

Vodite računa o mladinim potrebama

Ona će verovatno odbijati da jede, jer je suviše uzbuđena, ali nikome nije potrebno da se nevesta onesvesti od iscrpljenosti na kraju dana. Postarajte se da mlada doručkuje, podsetite je da ode u toalet pre nego što obuče venčanicu, imajte u tašni čokoladicu za slučaj da joj je potrebno instant “energizovanje”.

Editors choice