Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Ne želite da vam nešto pokvari svadbu – toliko vremena, energije, novca i emocija ste uložili u organizovanje tog događaja, da biste dopustili otrovnoj energiji da vam sve to pokvari.

Neke stvari nisu pod vašom kontrolom i iskrsavaju niotkuda, uprkos odličnom planiranju i pripremi. Ali one koje jesu, tiču se vas i vašeg ponašanja – ne dozvolite da vas pritisak i stres dovedu dotle da sami sebi zatrujete atmosferu. Dakle, pokušajte da izbegnete neku od ovih toksičnih zamki.

Svađa sa partnerom

Oboje ste pod pritiskom velikog događaja i naravno da ne možete da izbegnete konflikte – ali, pokušajte da svoje sukobe posmatrate kao posledicu pojačanog stresa i da ih ne uzimate suviše ozbiljno. Bavite se time da registrujete kako se osećate i ponašate pod pritiskom i ne krivite partnera zbog svojih osećanja, nego mu pomozite da i on sagleda svoja. Možda ćete se sukobljavati oko novca, zvanica, izbora muzike, a svaki sukob se može preneti na pitanje zašto to uopšte radite – nemojte biti na kraj srca, to vas stres dovodi do malodušnosti, a ne partner.

Svađa sa porodicom

To je nešto na šta možete računati – naročito ako vam roditelji pomažu, ili plaćaju svadbu. Oni će želeti da obave stvari na svoj način i neće mnogo (ili uopšte) voditi računa o vašim željama i osećanjima, a vi ćete se naći u poziciji bespomoćnog deteta i osećaćete se loše. Razmislite o tome unapred – možda vam nije potrebno venčanje koje vam organizuju roditelji, po cenu toga da sa toksičnim osećanjima stupite u bračni život.

Prenošenje svadbene groznice na posao

Na poslu se bavite poslom i nemojte pričati o svom venčanju i planovima (niti se baviti njima), osim u pauzi, kada ćaskate sa kolegama i ako vas oni pitaju kako napreduju pripreme. Ako postanete sasvim grozničavi po pitanju predstojećeg venčanja, postaćete i rasejani, smanjiće vam se produktivnost i šefovi će vas gledati ispod oka. Ne treba vam da srozate svoj ugled i dovedete u pitanje radnu etiku, jer ne razdvajate privatno od poslovnog.

Prekoračenje troškova

Malo ste se zaneli i račun je mnogo veći od predračuna – siguran put u sve one sukobe i zamerke koje želite da izbegnete. Dakle, povedite strogo računa o troškovima, proverite sve račune i ne dozvolite da vam nešto promakne.

Editors choice