Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Osim venčanja, nemate drugu temu za razgovor sa prijateljima

Smorićete sve svoje prijatelje dilemama između pupoljaka i rascvetalih cvetova za bidermajer, rustičnog ili elegantnog aranžmana na stolovima, belim ili šarenim balonima… Pokušajte da se u društvu prijatelja opustite i razgovarate o drugim temama – to će vam pre svega pomoći da kanališete stres u kome se nalazite zbog venčanja.

Preopterećenost dijetom

Mršavljenje ne treba da vam bude glavni cilj, a naročite ne treba da preduzimate invazivno gladovanje, kako biste što više smršali za kratko vreme. Prvo, venčanica treba da vam pristaje, a ne da visi na vama, ako ste počeli sa dijetom tek nakon izbora haljine, a drugo (ali važnije) bićete nervozni i nepodnošljivi, jer ćete biti – gladni.

Ne poštujete tuđe vreme

Ne možete zvati svoje dobavljače van njihovog radnog vremena i uznemiravati ih, samo zato što ste se nečeg setili i za vas je to najvažnija stvar na svetu u tom trenutku. Kad god se setite nečega što je vama važno, a za to treba da se obratite nekom drugom, setite se da taj neko ima svoj život (i radno vreme) i da ne možete svoje prioritete nametnuti svima oko sebe.

Kritikujete sva venčanja kojima ste prisustvovali

Prisećate se hladnog jela koje je trebalo da bude toplo, ozvučenja koje je praštalo, zagušljive sale, preduge ceremonije i svega negativnog čega možete da se setite. Zadržite ta zapažanja za sebe i nemojte glasno kritikovati i prozivati, ne treba vam ta vrsta negativnosti, a još gore je da to čuje i uvredi se neko čije propuste kritikujete.

Drastični kozmetički tretmani

Ako preduzimate neke korekcije, pilinge ili bilo šta što do sada niste radili, neka to bude bar dva meseca pre venčanja, jer se eksperimenti sa kožom i kosom mogu pretvoriti u katastrofu koja će vam zagorčati najlepši dan.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice