Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Savremena sredstva komunikacije mogu vam olakšati pripreme za venčanje, a Instagram je posebno zahvalan – tamo ćete pronaći sve što vam je potrebno da ostanete u fokusu i napravite prave izbore.

Možete se povezati sa dobavljačima

Istraživanja pokazuju da je više ponuda na Instagramu, nego na Facebook-u i da preduzetnici sve više klijenata stiču putem Instagrama. Kako ćete ih naći? Zapratite sve što se tiče venčanja, a na slikama na kojima dominiraju aranžmani i dekoracije koje vam se dopadaju, tagovani si dobavljači. Tako ćete saznati gde je neka nevesta nabavila baš tu venčanicu, ko je osmislio cvetne aranžmane, gde su iznajmljeni suncobrani i paviljoni…

Prihvatite savete profesionalaca

Profesionalci – fotografi, organizatori venčanja, dekorateri, često objavljuju savete o tome šta je najvažnije, a šta treba zanemariti, u čemu mladenci obično greše i preteruju, gde se može uštedeti, a na čemu nipošto ne treba štedeti, kako napraviti zanimljive fotografije… Prihvatite te savete, oni znaju o čemu govore, jer stalno prisustvuju venčanjima i posmatraju ih sa praktične strane i sa objektivne distance – a vi to radite prvi put.

Editors choice