Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Savremena sredstva komunikacije mogu vam olakšati pripreme za venčanje, a Instagram je posebno zahvalan – tamo ćete pronaći sve što vam je potrebno da ostanete u fokusu i napravite prave izbore.

Možete se povezati sa dobavljačima

Istraživanja pokazuju da je više ponuda na Instagramu, nego na Facebook-u i da preduzetnici sve više klijenata stiču putem Instagrama. Kako ćete ih naći? Zapratite sve što se tiče venčanja, a na slikama na kojima dominiraju aranžmani i dekoracije koje vam se dopadaju, tagovani si dobavljači. Tako ćete saznati gde je neka nevesta nabavila baš tu venčanicu, ko je osmislio cvetne aranžmane, gde su iznajmljeni suncobrani i paviljoni…

Prihvatite savete profesionalaca

Profesionalci – fotografi, organizatori venčanja, dekorateri, često objavljuju savete o tome šta je najvažnije, a šta treba zanemariti, u čemu mladenci obično greše i preteruju, gde se može uštedeti, a na čemu nipošto ne treba štedeti, kako napraviti zanimljive fotografije… Prihvatite te savete, oni znaju o čemu govore, jer stalno prisustvuju venčanjima i posmatraju ih sa praktične strane i sa objektivne distance – a vi to radite prvi put.

Editors choice