Savremena sredstva komunikacije mogu vam olakšati pripreme za venčanje, a Instagram je posebno zahvalan – tamo ćete pronaći sve što vam je potrebno da ostanete u fokusu i napravite prave izbore.

Možete se povezati sa dobavljačima

Istraživanja pokazuju da je više ponuda na Instagramu, nego na Facebook-u i da preduzetnici sve više klijenata stiču putem Instagrama. Kako ćete ih naći? Zapratite sve što se tiče venčanja, a na slikama na kojima dominiraju aranžmani i dekoracije koje vam se dopadaju, tagovani si dobavljači. Tako ćete saznati gde je neka nevesta nabavila baš tu venčanicu, ko je osmislio cvetne aranžmane, gde su iznajmljeni suncobrani i paviljoni…

Prihvatite savete profesionalaca

Profesionalci – fotografi, organizatori venčanja, dekorateri, često objavljuju savete o tome šta je najvažnije, a šta treba zanemariti, u čemu mladenci obično greše i preteruju, gde se može uštedeti, a na čemu nipošto ne treba štedeti, kako napraviti zanimljive fotografije… Prihvatite te savete, oni znaju o čemu govore, jer stalno prisustvuju venčanjima i posmatraju ih sa praktične strane i sa objektivne distance – a vi to radite prvi put.

Comments