Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Želje gostiju

Dogovorite se takođe, da li će ispunjavati želje vaših gostiju. I nemojte biti suviše strogi u tome – ako hoće i može, neka ispunjava želje, možda čak i u jednom određenom “bloku” pesama. Možete prikupiti želje gostiju na licu mesta, a DJ ih može pronaći i puštati u “blokovima” od petnaestak minuta. Neće vam suviše pokvariti atmosferu ako neki dragi gost želi da čuje nešto što se samo njemu sviđa – pesme ne traju duže od tri minuta.

Ugostite DJ-a i njegove saradnike

DJ možda dolazi sam, ili ima bar jednog saradnika, koji mu pomaže da namontira opremu i podešava zvuk tokom izvođenja. Možda imaju u ekipi i vozača. Postarajte se da svi dobiju pristojan obrok, odnosno, računajte ih, kao i sve ostale goste.

Dogovorite cenu, a napojnicu dajte po želji

Niste obavezni da date napojnicu – ali ako ste bili veoma zadovoljni i spremni ste da svima preporučite tog izvrsnog DJ-a, koji tako dobro prati i oseća atmosferu i raspoloženje gostiju i prosto upravlja njima, onda ga nagradite. Takođe, možda će neko od gostiju nagraditi DJ-a iz istog tog razloga, pa ne morate i vi. Možete spremiti koverat i pružiti ga DJ-u u nekom trenutku zabave, rekavši mu da želite sada da mu date napojnicu, jer ste zadovoljni i zahvalni, a bojite se da ćete kasnije biti suviše umorni i preokupirani i da ćete zaboraviti – to će ga sigurno motivisati da se baci svim srcem na posao.

dj 2 1 Šta treba da znate kad angažujete DJ a za svadbeno veselje

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

 

Editors choice