Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Odaberi plej listu za pripreme

Pet minuta ti treba da na svom telefonu ili laptopu spremiš plejlistu svojih omiljenih pesama – muzika će svima prijati, a ako se spremaš uz pesmu i omiljene melodije, dobro raspoloženje i vedrina nadvladaće nervozu.

Proveri da li si pripremila dokumenta

I to je jedna stvar za koju ne možete da verujete da vam treba podsetnik, ali verujte! Mnogo puta se desilo da matičar i svatovi čekaju, dok neko juri po zaboravljena dokumenta. Možda vaš stajling ne uključuje torbicu, pa onda komotno možete poneti i bilo koju tašnu koja vam je najpraktičnija, odnosno, tu tašnu može da ponese neka od vaših prijateljica. Još jednostavnije – dajte novčanik sa novcem i dokumenitma kumi, da ga stavi u svoju tašnu. I njoj će biti potrebna njena dokumenta, pa će voditi računa i o vašim – i mladoženjinim.

Sačuvaj parče torte

Ono što preostane od svadbene torte, podelićete i poslati gostima, ali ne zaboravite da odvojite i komad koji ćete vi poneti kući, da ga na miru i u slast podelite sa svojim suprugom, narednih dana, kad vam se vrati apetit. Ako i budete jeli tortu na svojoj svadbi, to će biti malecno parče i u celoj gužvi i uzbuđenju zaboravićete kakvog je ukusa. Hrana je za vas, na dan venčanja, na poslednjem mestu, pa zato odvojte još nešto osim torte sa svadbenog menija, što ćete odneti kući.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice