Potreban vam je spisak za vaš veliki dan – sve je već ugovoreno, isplannirano, organizovano, samo treba da se pridržavate rasporeda, ali postoje neke “sitnice” koje neveste često zaboravljaju, u uzbuđenju, nervozi i gužvi oko venčanja. Predlažemo vam da ove stvari stavite na spisak, da vam ne promaknu.

Doručkuj

Možda vam se čini da je ovo besmislen savet, valjda nećete zaboraviti da jedete. Ali, trema i nervoza čine svoje, pa ćete verovatno biti toliko puni adrenalina, da nećete osećati glad. Međutim, treba da izdržite ceo dan u venčanici i za vreme svadbenog ručka se sigurno nećete najesti. Da vas stomak ne bi mučio, posvetite mu posebnu pažnju na dan venčanja. Ustanite dovoljno rano, da biste imali barem sat vremena mira za svoje jutarnje rituale, kafu i doručak. Pojedite nešto, iako niste gladni, bićete kasnije zahvalni sebi zbog toga.

Uglancaj prsten

Na tvojoj ruci će se pored prstena tog dana naći i burma. Pošto si se svakako postarala za manikir, ne zaboravi da ispoliraš prsten – on treba da sija. Možda ti se čini da nema potrebe za tim, jer već mesecima nosiš taj prsten – ali baš zato. Navikla si da ga vidiš na svojoj ruci i izgleda ti sasvim lepo. Ali kad se pored njega nađe nova novcata burma, videćeš da je sjaj prstena pomućen.

Comments