Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Razmislite o kompromisu

Ima više kompromisnih rešenja – možete nametnuti neke nekonvencionalne momente, koji će biti prihvaćeni. Recimo, na švedskom stolu možete uz kojekakve veganske delikatese da ponudite i pečenje i kupus salatu, a mama će rado spremiti bar jednu šerpu sarmi i punjenih paprika.

Možete obući šta god ste smislili, to ni na koji način ne utiče na to kako će se gosti provesti, ali tortu im morate poslužiti na kraju i morate im omogućiti da se provesele. Angažujte bend koji će svirati “mešano” i neka ide u blokovima. Sad malo kolo (valjda umete da igrate kolo, to je pitanje nacionalne kulture), pa nekoliko sentiša, za one što vole da plešu, pa blok narodnjaka, pa pop-rok, onaj živahan, da se đuska, pa vaša omiljena pesma, pa kumova omiljena pesma… To će biti šareno, dovoljno zabavno i sasvim podnošljivo i svi će imati prilike da se umore skakućući i đuskajući.

Takođe, možeš da napraviš dva odvojena slavlja. Jedno restoransko, konvencionalno, sa sedenjem za stolovima i konobarima koji donose i odnose jedno po jedno, od predjela do svadbarskog kupusa, za najužu rodbinu i porodične preijatelje. A uveče priredite žurku za svoje društvo, baš onako kako ste zamislili i kako ćete se svi najbolje osećati.

Ili napraviš svadbu na dva stejdža, kao na festivalima – u dve sale, različita ponuda i program, pa ko šta voli!

A možda pronađeš inspiraciju u ovoj priči i smisliš nešto sasvim originalno.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice