Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Zahvalnice

Napišite zahvalnice – pripremite kartice (to su ista ona imena sa pozivnicama) i napišite poruke zahvalnosti, ili neki kompliment, ili stih, šta god vam padne na pamet, a da ima veze sa tom osobom. To možete učiniti i na licu mesta – malo kreativnog posla za vas. Umesto da stojite ukipljeni i primate čestitke i ukočeno se smeškate dok svi ljubakaju (i kvare vam šminku), možete ispisivati po nekoliko kartica, prilaziti ljudima, deliti im kartice i ćaskati sa njima. Možda deluje naporno, ali svakako je zanimljivije od uobičajenih interakcija sa gostima.

Nosilac prstena

Burmu vam može doneti Frodo. Ili vaš pas ljubimac, kome ćete okačiti o vrat tablu “Frodo, nosilac prstena” ili tako neki štos, sa asocijacijom na omiljeni serijal i Tolkinovu literaturu.

Uloga za male princeze

Ima dece među gostima, devojčica koje maštaju da budu princeze? Uključite ih i dajte im ulogu na venčanju, neka budu vaše male vile, zadužene za cveće, deljenje kartica, ulepšavanje svih fotografija sa venčanja.

Svečana šetnja

Postoji odgovarajući prilaz ka mestu gde se odigrava venčanje, ili svadbena svečanost posle venčanja, tipa, pošljunčane staze kroz park, ili prosto, staze? Iskoristite stazu tako što ćete njome prošetati držeći se za ruke i svima se predstaviti kao supružnici. Divna simbolika i prilika da se naprave fantastične fotografije i snimci.

Svadbeni zaveti

U zapadnoj kulturi, zaveti su uobičajeni (mada nisu obavezni), a kod nas nisu, pa je ovo možda način da primenite jedan lep i romantičan običaj, koji će vaše venčanje učiniti posebnim.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice