Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Svakako želite da osmislite venčanje koje će se pamtiti kao posebno, lično i drugačije – ali razmislite ovako. Svi to žele. Gotovo da je nemoguće napraviti nešto toliko originalno i novo, čega se neko negde već nije dosetio pre vas. Razmislite o tome kakvu poruku želite da pošaljete – da li želite glamur i nivo o kome će da se priča, ili opuštenu i zabavnu atmosferu, ili želite da sve bude raskošno, obilno, vrcavo i svetlucavo, ili odmereno, svedeno, elegantno i prijatno, ili nešto peto. Šta je ono što najbolje ide uz vas, kao nevestu i vas kao par. Da li želite na neki način da se predstavite gostima? Da im se obratite i pozovete ih da sa vama dele vašu radost i sreću? Pogledajte neke od načina da se ceremonija i svadbeno veselje obeleže i personalizuju, možda vam se nešto od toga dopadne, ili vas inspiriše.

Poruke lične prirode

Možete napraviti spot sa fotografijama i snimcima vaših najlepših zajedničkih momenata, zabeleženih trenutaka sa prijateljima, sa putovanja, iz svakodnevice. To može da bude i panel sa fotografijama i dopisanim komentarima, ili mestima na koja će gosti napisati svoje poruke i komentare.

Nekonvencionalne pozivnice

Možete nešto uraditi i sa pozivnicama – umesto one zvanične priče o uveličavanju vašeg slavlja, personalizujte pozivnice. Uostalom, znate kome su upućene i možete da smislite neku simpatičnu rečenicu, koju ćete dodati rukom na svakoj pozivnici, dok će štampani deo sadržati mesto i vreme. Poruke tipa “Želimo da te čujemo kako se smeješ” ili “Posle dolazimo kod tebe na šne-nokle” – nešto što će osoba kojoj je pozivnica upućena, prepoznati i što će joj izmamiti osmeh.

Zdravica uz koktele

Na početku proslave, ili na kraju ceremonije venčanja, poslužite gostima unapred pripremljene koktele – vesele, šerene, osvežavajuće, ukusne. Neka se konobar prošeta među gostima dok ne isprazni poslužavnike, a vi (ili neko vama blizak kome dobro ide javni nastup) pozdravite goste i izgovorite zdravicu za ljubav, nadu, sreću, istrajnost, poverenje, život i zdravlje.

Grickalice u međuvremenu

Ako ne želite da svi posedaju i čekaju ručak, osmislite švedski sto, a ako postoji prazan hod (dok se čeka da se svi skupe) ponudi gostima grickalice. Isto kao i sa koktelime – privlačni lagani zalogajčići, taman da gosti ne gladuju, dok se hrana ne servira.

Aktivnosti pre venčanja

To znači da ste organizovali venčanje na nekom jako kul mestu – u nekom odmaralištu sa spa-centrom, na nekom istorijski važnom mestu, ili u nekoj zanimljivoj ustanovi poput muzeja ili zoološkog vrta. Tada će gosti doći ranije, jer ćete vi pripremiti program obilaska, opuštanja i zabave pre venčanja.

Editors choice