Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Za malo venčanje možete imati veće zahteve

Ako imate malo gostiju i organizujete veselje za najuži krug rodbine i prijatelja, vaši zahtevi u pogledu uređenja sale i atmosferu mogu biti viši – a i imate veći izbor manjih, elegantnih i eksluzivnih prostora, koji će zadovoljiti vaše želje.

Posetite nekoliko prostora i zabeležite utiske

Ponesite beležnicu i zabeležite svoje prve utiske o svakoj sali koju posetite. Zabeležite šta vam se u nekom prostoru dopalo, a šta nije, obratite pažnju na to kako se osoblje ponaša i da li su šefovi sala prilagodljivi i spremni da vam izađu u susret. Kasnije, kad budete procesuirali utiske, napravite među njima prioritete – možda neki prostor deluje toplije i prisnije, ali u drugom je čistije, ili je osoblje ljubaznije, a vi treba da odlučite šta vam je važnije.

Prostor u odnosu na temu

Možda ste bili na nekom rođendanu u prostoru koji vam se čini idealnim, ali tema vam se nije dopala – nemojte taj utisak pomešati sa utiskom o prostoru. Vi možete stvoriti atmosferu i odrediti temu koja se vama sviđa i svakako uzmite u obzir raspored sedenja, osvetljenje, prostor za igru, mesto gde se nalazi bend. Važno je da ima dovoljno mesta za kretanje i da čudni uglovi, stubovi ili raspored stolova ne ometaju komunikaciju među gostima – da prostor ima dobar pregled, jer će se mnogi gosti zabavljati posmatranjem, jednako koliko i učestvovanjem.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice