Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Za malo venčanje možete imati veće zahteve

Ako imate malo gostiju i organizujete veselje za najuži krug rodbine i prijatelja, vaši zahtevi u pogledu uređenja sale i atmosferu mogu biti viši – a i imate veći izbor manjih, elegantnih i eksluzivnih prostora, koji će zadovoljiti vaše želje.

Posetite nekoliko prostora i zabeležite utiske

Ponesite beležnicu i zabeležite svoje prve utiske o svakoj sali koju posetite. Zabeležite šta vam se u nekom prostoru dopalo, a šta nije, obratite pažnju na to kako se osoblje ponaša i da li su šefovi sala prilagodljivi i spremni da vam izađu u susret. Kasnije, kad budete procesuirali utiske, napravite među njima prioritete – možda neki prostor deluje toplije i prisnije, ali u drugom je čistije, ili je osoblje ljubaznije, a vi treba da odlučite šta vam je važnije.

Prostor u odnosu na temu

Možda ste bili na nekom rođendanu u prostoru koji vam se čini idealnim, ali tema vam se nije dopala – nemojte taj utisak pomešati sa utiskom o prostoru. Vi možete stvoriti atmosferu i odrediti temu koja se vama sviđa i svakako uzmite u obzir raspored sedenja, osvetljenje, prostor za igru, mesto gde se nalazi bend. Važno je da ima dovoljno mesta za kretanje i da čudni uglovi, stubovi ili raspored stolova ne ometaju komunikaciju među gostima – da prostor ima dobar pregled, jer će se mnogi gosti zabavljati posmatranjem, jednako koliko i učestvovanjem.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice