Da biste postigli bogatstvo arome koristite začine, sosove i namaze, koje možete posebno servirati uz komade prepečenog hleba (sa belim lukom i alevom paprikom), ili nekim drugim pecivom.

Kada su u pitanju slatkiši, neka svadbena torta dominira bogatstvom i raskoši – neka bude izdašna, ukusna i “jaka”, a umesto sitnih kolača i drugih torti, ponudite gostima osvežavajuće voćne kombinacije.

To mogu da budu voćne korpice sa kremom, ili nanizani komadići voća – kao ražnjići – ili čokoladna fontana za umakanje voća u nju! Potražite inspiraciju na internetu, ima mnogo maštovitih kombinacija i načina da se voće servira tako da svakome pođe voda na usta!

Veoma je važan i pravi izbor pića – naravno, treba da bude alkohola, ali ne toliko da se gosti napijaju do besvesti. Ponudite svojim gostima dobra vina i šampanjac, a uz to veliki izbor limunada, voćnih sokova i – vode. Mnogi više vole da piju vodu kad su žedni, nego bilo kakve sokove.

Za dekoraciju voćnih sokova možete pripremiti grančice bosijka i ruzmarina, zamrznute latice ruže, listove sveže nane zamrznute u kockicama leda, a na isti načni možete zamrznuti i bobice i komadiće voća. Izgledaće veoma atraktivno i biće ukusno i veoma osvežavajuće.

Izvor fotografija: instagram.com/ps.ny

Brankica Milošević

Comments