Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Raspored po stolovima

Lakše vam je da rasporedite goste u odnosu na stolove, a ne po stolicama, tako će oni sami sesti gde žele u okviru jednog stola, a vi ćete uštedeti vreme koje biste utrošili kad biste ih raspoređivali po stolicama.

Grupišite goste

Napravite grupe – njegova i vaša rodbina, njegovi i vaši prijatelji, kolege s posla ili iz kluba (sportskog, ili nekog drugog). U suštini, to su tri veće grupe – rodbina, kolege, i prijatelji. A možete i još više pojednostaviti – stariji gosti (a to je pretežno familija) i omladina.

Deca

Ako ima i dece, predvidite dečiji sto. Njima se može servirati posebna hrana i napraviti žurka unutar vašeg svadbenog veselja – pica i grickalice, društvene igre (pazl, lego kocke, bojanke…).

Samci

Nikako ih nemojte odvajati kao grupu. To suviše liči na nametanje – stavite sve samce za jedan sto, možda se smuvaju međusobno – zato ih radije pridružite omladini, ili gde već spadaju (kolege, prijatelji, rodbina).

Ne delite goste na mladine i mladoženjine

Ako vam raspored dozvoljava, odnosno, imate velike stolove u dugom nizu, stavite svoju rodbinu sa jedne strane, a njegovu preko puta, ili napravite cik-cak raspored u istom stilu – neka sede jedni preko puta drugih i neka se upoznaju.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice