Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Dogovorite se sa mladoženjom oko koncepta

Neka vam se zaveti stilski slažu – bezveze je da vaši budu kratki i šarmantni, a njegovi predugački i dosadni. Neka vam pomogne ista osoba da se usaglasite, tako da ipak izrazite iskrena osećanja, da kažete ono što je važno i da svima poručite da ste ozbiljni i predani u svojoj ljubavi.

Možda vam je potrebno ozvučenje

U zavisnosti od prostora i broja zvanica, zavisi i to koliko će vas čuti, čak i u potpunoj tišini. Možda vam je potreban mikrofon, a ako već angažujete muzičare, to neće biti neki problem. Jedino treba nekako da se snađete da provežbate par puta sa mikrofonom u rukama.

Oslanjate se na svoje improvizatorske sposobnosti

Ako imate iskustva u javnom nastupu i znate da dajete najbolje od sebe kad govorite ne smišljajući unapred, to može da ispadne dobro. Ipak, razmislite unapred u kom pravcu želite da krenete. Čak i najbolji improvizatori imaju u glavi nekoliko početnih rečenica, za slučaj da in u trenutku ništa ne inspiriše i ne povede nekuda spontano. Ako to nije tako kod vas, ne očekujte da ćete se snaći u tako emotivnom trenutku pred svima i bolje pripremite nekoliko rečenica – i imajte ih na papiru, ako vam mozak potpuno blokira od treme.

Izbegavate da gledate partnera

Pa, najbolje je da izgovaranje svojih zaveta provežbate zajedno – tako ćete možda izgubiti momenat spontanosti, ali i ovako ćete biti dovoljno nervozni. Gledajte jedno drugo i obraćajte se partneru, jer u tome je suština – vi jedno drugom obećavate ljubav, podršku, vernost i istrajnost, a ostali su samo svedoci.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice