Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Jedanaesti dan

Preuredite svoj garderober

Preduzmite veliko spremanje ormara i garderobe. Spremate se za novi život, zato bacite ono što ne nosite, komade koje čuvate od srednje škole – oslobodite se prošlosti, na simboličan način, odbacite tri stvari za koje ste vezani, a koje definitivno ne nosite već godinama. A zatim kupite sebi nove tri stvari.

Dvanaesti dan

Formirajte motivacionu plej-listu

Pronađite 40 pesama koje vas inspirišu, podižu i teraju da igrate. To je vaša svadbena plej-lista.

Trinaesti dan

Dan za kršenje pravila u ishrani

Naručite picu, jedite testo, slatkiše, sve iz kesice, pijte gazirane sokove. Na ovaj način svojoj podsvesti šaljete poruku da ništa nije zabranjeno, ali da vi birate i odlučujete kada ćete sebi dozvoliti prekršaje.

Četrnaesti dan

Usvojite biljku

Možda već imate biljke i kućne ljubimce i znate da ste sposobni da se brinete o životu i dobrobiti drugih živih organizama. Ali ako ne znate, počnite sa saksijom omiljenog cveća – nekog otpornog, po mogućstvu. Nemojte se obeshrabriti ako ipak uvene – nekim osobama biljke prosto ne idu od ruke, ali im uzgajanje dece ide odlično!

Petanesti dan

Osmislite režim nege i ulepšavanja, probajte nove kreme, idite na tretman lica, negujte kosu, natapajte se u kadi…

Šesnaesti dan

Planirajte sentimentalnu nedelju

Period pre venčanja je emotivno nabijen, ali tu je mnogo stresa i negativnih osećanja, koja želite da eliminišete. Dakle, isplanirajte nedelju dana posvećivanja partneru, romantičnih šetnji, razgovora, i drugih aktivnosti koje vas povezuju i pružaju vam prilike da razmenite nežnost i uverite se u dubinu međusobnih osećanja.

Sedamnaesti dan

Uradite nešto čega se plašite

Pomerite svoje granice – uverite se da ste u stanju da uradite nešto, uprkos strahu koji osećate. Popnite se na vrh zgrade, iako vas hvata vrtoglavica od pomisli na visinu. A uopšte i ne mora da bude tako drastično – napravićete pomak i ako nekome kažete nešto što prećutkujete, jer se bojite njegove reakcije. Ili zakažite sastanak kod poslodavca da ga obavestite o svojim zaslugama i ambicijama (i tražite više odgovornosti i veću platu) – to je obično vrlo zastrašujuće. Ili provedite dan sa svojom starijom sestrom koja je u svemu toliko bolja od vas…

Osamnaesti dan

Pridružite se volonterima u svojoj zajednici

Narodna kuhinja, pomoć u kući, rad u azilu za životinje? Sigurno u vašoj zajednici postoji nešto čemu biste mogli da doprinesete volonterskim radom. Biće to veoma važno iskustvo!

Devetnaesti dan

Napišite zahvalnice

Svom partneru, roditeljima, prijateljima, osobama koje više nisu žive, svojim bivšim nastavnicima – svima koji su uticali na vas, koje volite, poštujete i divite im se. Ne morate poslati zahvalnice, važno je da ih napišete.

Dvadeseti dan

Proslavite život na sebi svojstven način

Šta radite kada ste ispunjeni, zahvalni, puni energije i volje za životom? Kako izražavate svoju životnu radost? Plešete? Trčite u prirodi? Zovete prijatelje na večeru? Pišete? Vodite ljubav? Sve zajedno? Dvadesetog dana slavite svoj smisao života, baveći se onim sadržajima u kojima ga pronalazite.

Spremni ste.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice