Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Naručite obuću za svadbu

Priuštite sebi ovaj luksuz – naručite da vam obućar napravi cipele za svadbu i neka budu ravne, ili sa niskom petom, meke i udobne i ukrašene prema vašoj zamisli. Moći ćete u njima da igrate cele noći, a da vam ne naprave žuljeve, biće vam divna uspomena, a verovatno ćete ih nositi i u drugim svečanim prilikama.

Nabavite “montažnu” venčanicu

Haljina za najvažniji dan treba da bude divna i raskošna, a ako šijete venčanicu, lako ćete se dogovoriti da je naprave tako da za osnovu ima malu belu koktel-haljinu, preko koje idu čipkani dodaci, volani, šlepovi i sve čime želite da dobijete utisak velelepnosti i raskoši. Kad se ceremonija i fotografisanje završe, onda lepo poskidate dodatke (rukave, čipke, šlepove) i ostanete u slatkoj koktel-haljinici, u kojoj možete komotno da se krećete, da igrate i đuskate, ili sedite bez stalnog vođenja računa da se velelepnost ne isprlja ili pocepa.

Haljine za vaše prijateljice

Dogovorite se sa prijateljicama – ako sve žele da šiju haljine za vašu svadbu, neka odaberu jedan model (ili barem vrlo sličan) i neka haljine budu od istog materijala – u različitim bojama. Kad se poređaju u bojama duge oko vas, izgledaće fantastično, ekstravagantno i zabavno – imaćete najšarenije i najluđe fotografije sa venčanja, uz ovakav dekor haljinama!

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice