Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Želite nešto posebno, po čemu će se vaše svadbeno veselje razlikovati od ostalih, želite nešto čega ćete se sećati (kao i svi prisutni) sa osmehom i što će u vama uvek izazivati toplinu, kad pogledate fotografije na kojima su uhvaćeni najinteresantniji momenti vaše svadbe. Evo nekih predloga, koji će vam se možda dopasti, ili će vas inspirisati i dati vam ideju.

Zabava za mladence i kumove – pre svadbe

To može da bude izlet za vas četvoro, piknik na kome ćete roštiljati, hladiti pivo u rečici, igrati karte i provesti prijatan dan u prirodi, ili izlazak na neko mesto gde možete da igrate i ludujete. Cilj ovog okupljanja je da bude ležerno, opušteno i prijatno i da stvori dobru atmosferu među vama – pozovite i još nekoliko bliskih prijatelja, uključite ih u “razbijanje leda” pre velikog dana.

View this post on Instagram

Such an inspiring story 💫 “Jeci + John have been together since they were 16 and 17 years old. Shortly after getting married, John was diagnosed with osteosarcoma(bone cancer). Their first year of marriage was full of diagnostics, scans, surgeries, and little to no hope. Can you imagine going through that as newlyweds? But they stayed strong and had faith that everything would work out and it did. They were able to successfully remove the cancerous tumor from John’s leg and he is currently cancer free. The following year they welcomed a beautiful baby girl into their family! These two have overcome so much as a couple and you can really feel their strength and their love by just being around them. I feel so lucky to have had the opportunity to capture them renewing their vows and their love for each other in beautiful Zion. Hearing their story reminded me of how short and precious life is. They’ve inspired me to love harder and deeper. Happy 2 year anniversary Jeci + John! “ Authentic L♡VE and words by @erikagreenephotography

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Kolačići sreće i mudri saveti

Pripremite za goste kolačiće sreće – to mogu da budu pravi kolačići sa porukom unutra, a mogu da budu i duhovite poruke – a možete ih ispisati i na salvetama. Podstaknite goste da vam uzvrate na te poruke – istaknite tablu sa pribadačama i papirićima na kojima će vam gosti napisati šta god im padne na pamet. Sigurno ćete dobiti mnogo lepih želja i puno duhovitih bračnih saveta!

Napravite pozadinu za fotografisanje

Možda želite neku posebnu boju, ili cvetni slavoluk, ili nešto lično i originalno – pano od vaših zajedničkih fotografija, crteža, ulaznica sa koncerata… Možda imate među prijateljima umetnika koji bi mogao da vam oslika dekor za fotografisanje (to bi mogao da bude njegov svadbeni poklon), ili nekoga ko je maštovit i ima dobre ideje – razgovarajte sa njima, tražite predloge, nešto će vam se sigurno dopasti, ili će vam u razmeni ideja sinuti šta je ono što želite.

Editors choice