Želite nešto posebno, po čemu će se vaše svadbeno veselje razlikovati od ostalih, želite nešto čega ćete se sećati (kao i svi prisutni) sa osmehom i što će u vama uvek izazivati toplinu, kad pogledate fotografije na kojima su uhvaćeni najinteresantniji momenti vaše svadbe. Evo nekih predloga, koji će vam se možda dopasti, ili će vas inspirisati i dati vam ideju.

Zabava za mladence i kumove – pre svadbe

To može da bude izlet za vas četvoro, piknik na kome ćete roštiljati, hladiti pivo u rečici, igrati karte i provesti prijatan dan u prirodi, ili izlazak na neko mesto gde možete da igrate i ludujete. Cilj ovog okupljanja je da bude ležerno, opušteno i prijatno i da stvori dobru atmosferu među vama – pozovite i još nekoliko bliskih prijatelja, uključite ih u “razbijanje leda” pre velikog dana.

Kolačići sreće i mudri saveti

Pripremite za goste kolačiće sreće – to mogu da budu pravi kolačići sa porukom unutra, a mogu da budu i duhovite poruke – a možete ih ispisati i na salvetama. Podstaknite goste da vam uzvrate na te poruke – istaknite tablu sa pribadačama i papirićima na kojima će vam gosti napisati šta god im padne na pamet. Sigurno ćete dobiti mnogo lepih želja i puno duhovitih bračnih saveta!

Napravite pozadinu za fotografisanje

Možda želite neku posebnu boju, ili cvetni slavoluk, ili nešto lično i originalno – pano od vaših zajedničkih fotografija, crteža, ulaznica sa koncerata… Možda imate među prijateljima umetnika koji bi mogao da vam oslika dekor za fotografisanje (to bi mogao da bude njegov svadbeni poklon), ili nekoga ko je maštovit i ima dobre ideje – razgovarajte sa njima, tražite predloge, nešto će vam se sigurno dopasti, ili će vam u razmeni ideja sinuti šta je ono što želite.

Comments