Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Pripreme za venčanje su u punom jeku, tog dana želite da izgledate poput kraljice dok koračate ka oltaru i naravno želite savršenu venčanicu, šminku, frizuru ali i izvajano telo. Podrazumeva se da svaka žena želi da joj venčanica perkfektno stoji pa salo oko struka i stomaka, na butinama i zadnjici nikako nije poželjan prizor.

Dijete i izgladnjivanje nisu preporučljive jer organizacija venčanja zahteva snagu i bićete primorani danima da jurite po gradu u potrazi za dekoracijom, idealnim prostorom, mladenačkom tortom i svim sitnicama neophodnim da bi taj dan bio savršen i kao iz bajke.

Motiv da izgledate savršeno imate, napravili ste i plan ishrane, a sada su vam potrebne vežbe koje će učiniti da liniju dovedete do savršenstva. Iako većina programa za vežbanje deluje previše komplikovano i naporno, ali ne očajavajte, sedenje na kauču nije opcija. Mi vam donosimo savete sa kojim bi to vežbama trebalo početi što pre.

Trbušnjaci

Većina žena će se složiti da nam je jedna od najkritičnijih tačaka upravo stomak. Mnogo je različitih vrsta trbušnjaka, a vi za početak nađite one koji su vam najmanje naporni, a s vremenom kombinujte. Odlična stvar je što vam je za ovu vežbu dovoljan metar, dva prostora i prostirka, pa tako trbušnjake možete raditi u spavaćoj i dnevnoj sobi ili u kuhinji ako nemate volju niti vremena da idete u fitnes centar ili u teretanu.

trbusnjaci Vežbama do savršene linije za venčanje

Editors choice