Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Da bi kanalisala stres pred veliki dan, postavi sebi zadatak – usvajanje zdravijih navika, koje treba da shvatiš kao ulaganje u svoju i zajedničku budućnost. Organizovanje venčanja poveri drugima – tvoje je da odabereš venčanicu, frizuru i šminku i da saopštiš ostalima svoje želje, prema kojima će se upravljati, pripremajući venčanje. Tu i tamo ćeš intervenisati, ali tvoj glavni posao je da se posvetiš sebi. Evo kako to da uradiš, na veoma konstruktivan način.

Više sna

To je prva i osnovna stavka svakog plana za zdraviji, opušteniji i srećniji život – pa, krajnje je vreme da postaneš odgovorna prema sebi i da uvedeš u praksu osam (ili barem sedam) sati noćnog spavanja. Kada ste odmorna, onda lepše izgledaš, imaš više energije, lakše održavaš koncentraciju i bolje funkcionišeš na svim poljima.

Zdrav režim ishrane

Uvedi raspored i jelovnik – obavezan doručak, jutarnji smuti, ili velika čaša vode sa limunom i đumbirom, razne kombinovane salate (sa mesom, morskim plodovima, testeninom, lisnatim i ostalim povrćem) za koje ćeš pronaći mnogo maštovitih recepata, prema kojima je lako pripremiti zdrave i ukusne obroke.

zdrav doručak 1 Zdrave navike koje treba da usvojiš pre venčanja

Izbacivanje hleba i grickalica

Ako ne želiš da značajno menjaš svoj jelovnik, dovoljno je da izbaciš iz njega hleb i gricklaice – eliminisaćeš najveći izvor ugljenih hidrata. Pokušaj da unosiš više proteina i vitamina.

Svakodnevna meditacija

Za osećanje sabranosti, telesno i mentalno opuštanje, meditacija je najbolji izbor. Pronađi vreme za ovaj oblik relaksacije na dnevnom nivou – ujutru, čim se probudiš, ili uveče, pre spavanja, kako ti više odgovara.

Editors choice