Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

Pet tipova žena kod planiranja venčanja

Neobjavljene fotografije princeze Dajane sa kraljevskog venčanja

Predbračna obećanja – sebi i njemu

1/3

Naravno da si pod stresom, uzbudljivi i srećni događaji takođe su stresni, ali proces planiranja i pripremanja venčanja ne treba da ti oduzme svu životnu radost, ostvarenje tvog sna u belom ne treba da se pretvori u horor. Računaj na to da će nešto sigurno poremetiti tvoje planove, naročito one koji se tiču detalja i usredsredi se na ono što ti je najvažnije – ako je to da se svi dobro provedu, onda je verovatno najvažnija muzika i hrana, a čak i ako tu bude promašaja, dobro raspoloženje sve pokriva. Svi su tu zbog tebe i tvog dragog, pa je zato valjda najvažnije da vi budete nasmejani i lepi. Pojednostavi sve što možeš, naročito ako osećaš da stvari nadmašuju tvoju snagu i da se više brineš, nego što se raduješ.

Planiranje venčanja ti preuzima život

Stalno si na telefonu, jer se dogovaraš oko priprema, u društvu svog dragog, svojih prijatelja i porodice, potpuno si odsutna i zapravo više i ne razgovaraš ni sa kim ni o čemu drugom, osim o planiranju venčanja i problemima koji iskrsavaju. Da li primećuješ koliko si preokupirana i koliko više nemaš vremena ni za koga (uključujući i sebe) i ni za šta što te inače zanima i voliš da radiš?

View this post on Instagram

Authentic love by @caramia

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Pokušavaš da sama uradiš sve

Možda smatraš da je nepotrebno angažovati nekog da ti organizuje venčanje i to je u redu. Ali, u tom slučaju, rasporedi dužnosti i nemoj pokušavati da apsolutno sve sama odradiš. Ionako će te svi zvati da doneseš konačne odluke, tamo gde se pojave dileme i prepreke. Sigurno imaš neku sposobnu prijateljicu ili člana porodice, nekog ko ima dara za organizaciju i iskustva u velikim projektima i ko može da preuzme pola posla i to tako da na to uopšte ne misliš. Čak i ako nemaš neke grandiozne planove, pomoć prijatelja je dobrodošla i rasterećujuća, nemoj se ustručavati da je tražiš.

Editors choice