Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Dakle, napokon ste verene? Čestitamo! Verujemo da ste presrećne zbog tog važnog trenutka, a sigurno ste još srećnije sada kada kreće celokupna organizacija i planiranje vašeg velikog dana. Prosto, ko ne bi bio uzbuđen? Doduše, biće tu mnogo uspona i padova, nerviranja i gubljenja živaca i zato je potrebno krenuti na vreme. Sa ovim sitnicama možete same započeti organizaciju na simpatičan i kreativan način. Vežite se, polećemo!

1. Najpre, organizujte same sebe. Počnite od svog radnog stola i okruženja. Sredite sve papire, olovke, sveske i spajalice koje su rasute svuda. Jer, znate – red u kući/kancelariji, red u glavi. Kada je sve uredno, možete na miru da sednete i započnete planiranje uz šolju kafe (mada bi vam u ovom trenutku verovatno više “legao” šampanjac).

svadba 21 Započnite SAME organizaciju venčanja!

2. Nabavite ili napravite sebi simpatičan kalendar u koji ćete upisati važne datume, obaveze i ostalo. Pametan piše… Još ako imate neki lepi, ženstveni planer, sigurno će vam biti uživanje da vodite evidenciju o svemu.

svadba 31 Započnite SAME organizaciju venčanja!

3. Jedna od stavki koje bi trebalo da zapišete svakako jeste ne samo lista gostiju, već i njihovi kontakti, kao i kontakti svih bitnih ljudi poput frizera, kozmetičara i ostalih “pomoćnika”. Kada vam sve stoji na jednom mestu, eto brige manje u stresnim trenucima kada ne znate gde vam je šta!

svadba 4 Započnite SAME organizaciju venčanja!

Editors choice