Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Dakle, napokon ste verene? Čestitamo! Verujemo da ste presrećne zbog tog važnog trenutka, a sigurno ste još srećnije sada kada kreće celokupna organizacija i planiranje vašeg velikog dana. Prosto, ko ne bi bio uzbuđen? Doduše, biće tu mnogo uspona i padova, nerviranja i gubljenja živaca i zato je potrebno krenuti na vreme. Sa ovim sitnicama možete same započeti organizaciju na simpatičan i kreativan način. Vežite se, polećemo!

1. Najpre, organizujte same sebe. Počnite od svog radnog stola i okruženja. Sredite sve papire, olovke, sveske i spajalice koje su rasute svuda. Jer, znate – red u kući/kancelariji, red u glavi. Kada je sve uredno, možete na miru da sednete i započnete planiranje uz šolju kafe (mada bi vam u ovom trenutku verovatno više “legao” šampanjac).

svadba 21 Započnite SAME organizaciju venčanja!

2. Nabavite ili napravite sebi simpatičan kalendar u koji ćete upisati važne datume, obaveze i ostalo. Pametan piše… Još ako imate neki lepi, ženstveni planer, sigurno će vam biti uživanje da vodite evidenciju o svemu.

svadba 31 Započnite SAME organizaciju venčanja!

3. Jedna od stavki koje bi trebalo da zapišete svakako jeste ne samo lista gostiju, već i njihovi kontakti, kao i kontakti svih bitnih ljudi poput frizera, kozmetičara i ostalih “pomoćnika”. Kada vam sve stoji na jednom mestu, eto brige manje u stresnim trenucima kada ne znate gde vam je šta!

svadba 4 Započnite SAME organizaciju venčanja!

Editors choice