Sve što je potrebno za organizaciju venčanja sa stilom budući mladenci moći će da pronađu na ovogodišnjem sajmu venčanja, drugom Wannabe Bride vikenduU svoj rokovnik zabeležite petak i subotu, 5. i 6. septembar i dođite na ovaj sajam venčanja u hotel “Crowne Plaza” da vam pomognemo da svoj najlepši dan organizujete sa mnogo stila. Ulaz za posetioce biće besplatan od 12 do 21 čas.

Budućim mladencima i ljubiteljima visoke mode obezbeđen je jedinstveni doživljaj raskoši kroz ekskluzivnu ponudu kreacija domaćih dizajnera poput Ines JankovićPredraga ĐuknićaMladena BaronaTijane Todorović-Angels&CoMarije Šabić i Belgrade Workshop-a. Među izlagačima naći će se Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi)Lavani CoutureStudio ProstorFashion House MAYA by Maja Marukić KovačButik 13salon ekskluzivnih muških odela ZID2, Venčanice DAR i mnogi drugi.

bride weekend crowne plaza1 Wannabe Bride Vikend: Dođi, provedi se i osvoji!

Tokom dva dana trajanja Wannabe Bride Vikenda sve posetioce čeka sjajan program i brojni popusti. Budući mladenci će moći da osvoje photo sessionastrološku analizu i vredne nagrade ako napišu najkreativniju ljubavnu poruku ili naprave najkreativniju fotografiju tokom samog događaja, kao i da se posavetuju sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistomisplaniraju savršen medeni mesec, na licu mesta degustiraju vinaisprobaju frizuru i šminku za venčanje, ali i da se druže sa najpoznatijim domaćim dizajnerima. Prava poslastica ovog sajma venčanja biće “venčanje sa poznatima” za koje će devojke moći da se prijave putem sajta www.wannabebride.rs ili email adrese redakcija@wannabemagazine.com (poslati ime i prezime i broj mobilnog telefona uz napomenu aktivacije).

PROGRAM:

5. septembar, petak

12-21h  Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session

12-18h   Wannabe Wedding Planer 

13-19h   Proba šminke Bridal look

13-19h   Proba frizure Bridal hair

16-18h   Wannabe Corner: Organizacija venčanja Bloom design

18-20h   Svečani koktel otvaranja

6. septembar, subota

12-21h   Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session 

12-18h   Wannabe Wedding Planer

13-15h   Medeni mesec po vašoj meri: Travel Boutique

14-16h   Degustacija vina

16-18h   Wannabe Corner: Nutricionista

17-19h   Venčanje sa poznatima

18-20h   Druženje sa modnim kreatorima

21h         Izvlačenje Photo Session dobitnika

U petak i subotu, 5. i 6. septembra, svi posetioci će imati priliku da napišu ljubavnu poruku i okače je na Love Wall. Najkreativnije tri poruke dobiće vredne nagrade.

Wannabe Bride Vikend Nagrađujemo najlepše ljubavne poruke Wannabe Bride Vikend: Dođi, provedi se i osvoji!

Spisak dobitnika biće objavljen na našem sajtu nakon završetka događaja.

Kako biste učestvovali u ovoj aktivnosti, neophodno je da se prijavite na licu mesta između 12 i 21h.

Očekujemo vas i radujemo se vašim kreativnim ljubavnim porukama!

Wannabe Bride Vikend Nagrađujemo autore najkreativnijih fotografija sa događaja Wannabe Bride Vikend: Dođi, provedi se i osvoji!

U toku trajanja Wannabe Bride Vikenda, posetioci imaju priliku da fotografišu najzanimljivije momente sa samog događaja i pošalju nam svoje fotografije na adresu redakcije redakcija@wannabemagazine.com.

Fotografije će kasnije biti objavljene na samom sajtu i otpočeće glasanje za najbolje tri! Autori tri najbolje fotografije dobiće poklon vaučere wellness centra Jai Thai.

Trećeplasirani autor fotografije dobiće šezdesetominutni relaksirajući program (20 minuta kupke u jakuzziju i 40 minuta masaže leđa).

Drugoplasirani dobija sedamdesetominutni relax program (20 minuta kupke u jakuzziju i 50 minuta aromaterapije).

Pobednik nagradnog konkursa dobiće opuštajući tretman u trajanju od 100 minuta i to dvadesetominutnu kupku u jakuzziju i tretman tela u trajanju od čak 80 minuta!

Ne propustite priliku da učestvujete u ovom konkursu i dobijete zaista vredne nagrade!

Srećno!

Comments