Sve što je potrebno za organizaciju venčanja sa stilom budući mladenci moći će da pronađu na ovogodišnjem sajmu venčanja, drugom Wannabe Bride vikenduU svoj rokovnik zabeležite petak i subotu, 5. i 6. septembar i dođite na ovaj sajam venčanja u hotel “Crowne Plaza” da vam pomognemo da svoj najlepši dan organizujete sa mnogo stila. Ulaz za posetioce biće besplatan od 12 do 21 čas.

Budućim mladencima i ljubiteljima visoke mode obezbeđen je jedinstveni doživljaj raskoši kroz ekskluzivnu ponudu kreacija domaćih dizajnera poput Ines JankovićPredraga ĐuknićaMladena BaronaTijane Todorović-Angels&CoMarije Šabić i Belgrade Workshop-a. Među izlagačima naći će se Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi)Lavani CoutureStudio Prostor,Fashion House MAYA by Maja Marukić K9ovačButik 13salon ekskluzivnih muških odela ZID2, Venčanice DAR i mnogi drugi.

bride weekend crowne plaza1 Wannabe Bride Vikend: Dođi, provedi se i osvoji!

Tokom dva dana trajanja Wannabe Bride Vikenda sve posetioce čeka sjajan program i brojni popusti. Budući mladenci će moći da osvoje photo session, astrološku analizu i vredne nagrade ako napišu najkreativniju ljubavnu poruku ili naprave najkreativniju fotografiju tokom samog događaja, kao i da se posavetuju sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistom, isplaniraju savršen medeni mesec, na licu mesta degustiraju vina, isprobaju frizuru i šminku za venčanje, ali i da se druže sa najpoznatijim domaćim dizajnerima. Prava poslastica ovog sajma venčanja biće “venčanje sa poznatima” za koje će devojke moći da se prijave putem sajta www.wannabebride.rs ili email adrese redakcija@wannabemagazine.com (poslati ime i prezime i broj mobilnog telefona uz napomenu aktivacije).

PROGRAM:

5. septembar, petak

12-21h  Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session

12-18h   Wannabe Wedding Planer 

13-19h   Proba šminke Bridal look

13-19h   Proba frizure Bridal hair

16-18h   Wannabe Corner: Organizacija venčanja Bloom design

18-20h   Svečani koktel otvaranja

6. septembar, subota

12-21h   Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session 

12-18h   Wannabe Wedding Planer

13-15h   Medeni mesec po vašoj meri: Travel Boutique

14-16h   Degustacija vina

16-18h   Wannabe Corner: Nutricionista

17-19h   Venčanje sa poznatima

18-20h   Druženje sa modnim kreatorima

21h         Izvlačenje Photo Session dobitnika

Koja mlada ne bi volela da zna šta kažu zvezde kada je u pitanju budućnost njenog braka?

Wannabe Bride Vikend Osvojite besplatni uporedni horoskop Wannabe Bride Vikend: Dođi, provedi se i osvoji!

Na Wannabe Bride Vikendu, imate priliku da se prijavite, ostavite svoje i podatke vaše voljene osobe, kao i svoju e-mail adresu i dobijete lični uporedni horoskop!

U bilo koje vreme da dođete, 5. i 6. septembra od 12 do 21h, možete da se prijavite za ovu nagradnu igru i sačekate da vam naš astrolog pošalje tumačenje budućnosti!

Wannabe Bride Vikend Osvoji photo session Wannabe Bride Vikend: Dođi, provedi se i osvoji!

Tokom trajanja Vikenda Venčanja, mladenci će imati priliku da se prijave na licu mesta, u bilo koje vreme između 12 i 21h i uđu u izbor za dobitnika vredne nagrade – besplatni photo session!

Svima nam je poznato koliko su fotografije sa venčanja važne, jer to je nešto što ćemo gledati godinama nakon što se sama ceremonija završi. Zato ne propustite da dobijete profesionalnu seriju fotografija potpuno besplatno!

Dobitnik ove nagrade biće proglašen na samom Wannabe Bride Vikendu, 6. septembra u 21h.

Srećno!

Comments