Da li postoji veća čast i kruna prijateljstva od kumstva?! Znate, biti mlada je savršen osećaj, ali kuma je kuma. Od toliko prijatelja ona je izabrala baš vas. Manje je važno da li vaše drugarstvo datira iz perioda osnovne škole, fakulteta ili sa posla. Važan je kvalitet vašeg odnosa i to da je ona prosto osetila da ste baš vi ta osoba koja će biti pored nje kada bude izgovarala čuveno “Da”.

E sada znate kada se kuma odužuje za učinjenu čast? Pa na devojačkoj večeri, podrazumeva se.

Organizacija te divne večeri nije nimalo lak posao, verujte mi. Svako ko se uhvatio ukoštac sa ovom vrstom odgovornosti zna o čemu pričam. Krenimo redom…

Prvo je važno da osmisliš mesto gde ćete proslaviti

Da li ćete izaći u neki klub i tamo se provoditi do jutra? Da li je možda bolje da se prvo opustite i druženje otpočnete u stanu kod tebe? Da li je možda cool da zakupite neki kafić i da vas petnaestak jedine budete prisutne (znate ono što se desi na devojačkoj večeri ostaje tu, bez svedoka)? Dakle, odredite mesto.

mean girls Vodič za kume: Organizacija devojačke večeri

Tema devojačke večeri

Za ovo je važno da budete kreativne. Da bi se ovo veče prepričavalo i da bi dugo ostalo urezano u sećanje devojaka koje su prisustvovale, bitan faktor je iznenađenje, tako da vam je moj savet da ipak deo organizacije nikome ne pričate. Ukoliko manjkate sa idejama, na internetu možete pronaći zanimljive predloge, pa tako recimo možete organizovati nekog stripera usred večeri ili vatromet ili nešto treće. Bilo bi lepo da napravite neki film o vašem druženju, to je uvek zanimljivo i lepo. Možete recimo napraviti film u kome će učestvovati svi ljudi sa kojima se mlada druži, u kome će svako od njih reći po par reči o njoj. To će je oduševiti sigurno, ali tu morate biti pažljivi da joj niko od “glumaca” u filmu ne oda vašu ideju i da to zaista bude iznenađenje.

Comments