Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Najvažnije u organizaciji venčanja je izbor mesta na kome će se odigrati proslava i kada pronađete i rezervišete odgovarajuću salu, završili ste najveći deo posla. Evo nekih korisnih saveta o tome kako da odaberete adekvatnu salu.

Pre svega treba da znate koliko ćete gostiju imati, a prosečno svadbeno veselje danas okuplja samo najbližu rodbinu i prijatelje – kad se spoje mladine i mladoženjine najbliže zvanice, ukupno bude oko 150 ljudi. A to je broj gostiju za koji imate veliki izbor sala i restorana, u kojima se inače odražavaju ovakva veselja i skupovi.

Na ovakvim mestima može se održati i ceremonija venčanja (matičari dolaze na dogovoreno mesto) i proslava nakon ceremonije, a to mogu biti potpuno ili delimično zatvorene sale, kao i splavovi i restorani okruženi prirodom i zelenilom, u zavisnosti od toga koji ambijent vam se više sviđa.

Dakle, važno je da imate na umu lokaciju gde će svadbeno veselje biti održano – da li je sala okružena ulicama, ili je u blizini nekog parka, šetališta, reke, gde gosti mogu da izađu i da se provetre i prošetaju. Takođe je važno razmisliti o tome kako će zvanice doći do mesta venčanja – odakle dolaze i da li putuju svojim kolima, ili autobusom iz udaljenijih mesta, a i za ove koji ne putuju važno je kako će doći do lokacije, da li će morati da uzimaju taksi, ili će stići gradskim prevozom. Većina gostiju izbegava da vozi svoje automobile kad ide na svadbeno veselje iz najlogičnijeg razloga – žele da se na svadbi opuste, da popiju koje piće više i da ne rizikuju vožnju u pripitom stanju. Ukoliko imate goste iz daleka, koje treba negde smestiti, idealno je da iznajmite salu u nekom objektu (restoranu, hotelu) koji ima i nekoliko soba u kojima vaši gosti mogu da prenoće.

View this post on Instagram

Authentic love by @lukeandmallory

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice