Vaše venčanje može biti kao iz bajke uz pomoć saveta koje je sa nama podelila Džozefina Vinkler, stručnjak u svom poslu i jedna od najpoznatijih koordinatorki venčanja u Frankfurtu.

119 Venčanje iz bajke: Džozefina Vinkler savetuje!

Džosefina Vinkler

Evo šta ona ima da kaže:

“Radeći kao organizator venčanja u Frankfurtu bila sam svedok mnogih venčanja iz bajke i predivnih potvrda ljubavi. Mnoge ljubavi krunisane su na najdivniji mogući način, a jedno takvo je venčanje princa Luksemburga. Bila mi je velika čast, ali i odgovonost da to bude zaista kraljevsko venčanje.”

Iskustvo progovara umesto nje i to u vidu sledećih saveta:

Ne žurite!

Venčanje treba biti najvažniji dan u vašem životu i baš zbog toga ne treba žuriti i raditi to na brzinu. Bolje sačekajte, sve pripremite kako treba i neka bude sve baš onako kako ste zamišljali.

Dajte prioritet važnim stvarima

Planiranje venčanja iz snova ne podrazumeva bahatost i trošenje novca na nepotrebne stvari, već ulaganje u veoma važne, neophodne elemente. Napravite planer i dobro razmislite šta vam je potrebno, savetuje Džozefina.

214 Venčanje iz bajke: Džozefina Vinkler savetuje!

Posetite Pinterest ili neki drugi sajt za venčanja

Najbolje je biti informisan i čitati sajtove i magazine koji se bave venčanjima i do tančina objašnjavaju sve rituale, potrebne, nepotrebne stvari koje se tiču organizacije. Ne zaboravite da pređete po Pinterestu koji nudi pregršt zanimljivih svadbenih fotki. Tu se kriju ideje.

Pronađite svoj dvorac

Ne mora bukvalno biti dvorac, ali to mora biti mesto koja ispunjava sve kriterijume. Jednostavno, morate biti oduševljeni i sve će ići po planu.

312 Venčanje iz bajke: Džozefina Vinkler savetuje!

Osećaj se kao princeza

Pronađi savršenu, raskošnu haljinu sa velikom korpom, mnogo čipke i zanimljivih aksesoara. Ovo je tvoj dan i moraš zasijati u pravom svetlu. Najmanje treba štedeti na venčanici, ne toliko zbog drugih, već zbog sebe i ličnog osećaja koji ćeš pamtiti doveka, a ta haljina podsećaće te na neponovljive trenutke radosti i sreće.

Uhvati moment!

Obavezno angažujte fotografa koji će vas slikati i napraviti uspomene. Vi morate biti zadovoljni fotografijama, zato napravite probno slikanje i potrudite se da sve bude na svom mestu.

48 Venčanje iz bajke: Džozefina Vinkler savetuje!

Violeta Stojanović

Comments