Pas vam može doneti prsten – ako je kučence malo, neko ga može nositi (preslatko je ako je to isto neko mali, odnosno, dete), dok kučence nosi kutijicu sa prstenom. Veći pas će hodati sam, a možete mu okačiti neki simpatičan natpis i on može doneti prsten u kutijici ili vrećici okačenoj oko vrata – može da bude glavni asistent kumovima, počasni gost, Gospodar prstenova – nađite svoju inspiraciju.

Vaš pas može najaviti vaš dolazak. Ako je pametan i dresiran, možete ga naučiti da se prvi pojavi, noseći znak koji najavljuje dolazak mlade i mladoženje, ili početak ceremonije. To može da bude jako slatko i efektno, ako imate vremena da to uvežbate sa svojim ljubimcem.

Isto tako, možete sve vreme voditi svog psa – i vi i mladoženja imate po jednu slobodnu ruku i možete držati povodac, a vaši psi će vam ići uz nogu. Možete ih dekorisati maštovito i duhovito – njegov pas može nositi kravatu ili leptir mašnu istu kao mladoženja, vaš može imati mali veo ili dijademu, ili nešto belo i čipkano oko vrata, ili ih možete ukrasiti sa nekoliko cvetića, ako smatrate da su vaši psi manje slatki i micasti, a više dostojanstveni i ozbiljni. Možete se venčati kao porodica u stilu pomenutog kultnog crtaća “101 dalmatinac”, a ako pravite tematsko, kostimirano venčanje, to je dobra tema – veoma romantična i emotivna.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Comments