Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Proširite vidike

Verovatno za svoj svadbeni prijem razmišljate o nekom restoranu ili velikoj sali sa ogromnim prozorima i puno svetla. To je sve lepo, ali takvi prostori su obično veoma prazni i hladni kada ih rezervišete. Potrebno je zaista mnogo vremena i truda i dobre dekoracije kako biste takve prostore učinili zanimljivijim. Međutim biblioteke, muzeji ili neke galerije su recimo već same po sebi zanimljive i dekorisane, što će vam uštedeti novac, automatski stvoriti temu venčanja, ali i učiniti vaše fotografije neobičnim i bogatim!

mlada opsednuta budzetom Uštedi pri odabiru prostora za venčanje

Uložite u hranu

Ako štedite na prijemu svakako to ne znači da treba da štedite na hrani. Lepo je da se i vi i vaši najbliži lepo počastite i to kvalitetnom hranom koju svi volite da jedete. Jedino na to treba da obratite pažnju da kod pravljenja menija izostavite neka egzotična jela koja možda većina vaših gostiju ne bi volela ni da proba. Tako ćete napraviti bezrazložan trošak. Držite se proverenih i kvalitetnih jela koja svi vole.

Manji bend

Ne morate da unajmite ceo orkestar za svoje venčanje. Neka to bude dobar pevač i još par svirača koji će ga pratiti. Važno je da oni naprave dobru atmosferu, a samim tim što je manje ljudi u bendu i njihova cena će biti niža.

Lenka Gatić

Editors choice