Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Okej, sada kada ste izabrale venčanicu, vreme je da se posvetite svojim drugaricama. One treba da se obuku u skladu sa fazonom venčanja, ali i da budu zadovoljne izborom haljina koje će nositi. Posvetite im se da bi i one bile zadovoljne svojim autfitom na taj dan.

Dakle, prvo što treba da imate na umu jeste da ne smete svoje drugarice obući u haljine koje im ne stoje dobro. Treba da živite sa fotkama sa svog venčanja i valjda želite da svi na njima dobro izgledaju. Želite i da se one dobro osećaju na dan vašeg venčanja, zar ne?

Ono što obično upali kod izbora haljina jesu jednostavne i elegantne kreacije. Uvek možete izabrati boju ili materijal i dozvoliti svakoj ponaosob da izabere sopstveni stil.

Izaberite boje koje su u trendu. Pastelne boje su hit ove godine, a svetlije boje su i generalno uvek laskavije za svaki ten i boju kose.

Vodite računa o tome da vaše devojke mogu ovu haljinu da obuku još koji put nakon venčanja. Ako će one da plate haljine, onda barem neka budu takve da ih mogu nositi i u nekim drugim prilikama.

Štagod da odlučite – uvek ih pitajte za njihovo mišljenje, jer ništa vam ne vredi ukoliko su one nezadovoljne ili se osećaju nelagodno u tome što će nositi. Poenta je da se svi dobro provedete!

7 essential dress tips that will keep your bridesmaids happy Shot 4 0013 Usrećite drugarice za svoje venčanje 7 essential dress tips that will keep your bridesmaids happy Shot 2 0103 Usrećite drugarice za svoje venčanje 7 essential dress tips that will keep your bridesmaids happy Shot 1 0062 Usrećite drugarice za svoje venčanje 7 essential dress tips that will keep your bridesmaids happy Shot 6 0002 Usrećite drugarice za svoje venčanje 7 essential dress tips that will keep your bridesmaids happy Shot 8 0023 Usrećite drugarice za svoje venčanje

Una Hadži – Nikolić

Editors choice