Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Kliše iz holivudskih filmova o provođenju devojačke večeri na kojoj se pojavljuju striperi i animiraju dame – može da bude i tvoj izbor, ali možeš i drugačije da provedeš vreme sa svojim prijateljicama. Onako kako inače najviše volite, ili nekako posebno, da vam ostane u pamćenju i da se prepričava. Ne moraš se voditi nikakvim običajima, ali ovo je prilika da okupiš sve svoje prijateljice, a sa njima je uvek zabavno.

Po nekom običaju, devojačko veče bi trebalo da organizuje kuma, ali ti si ta koja donosi odluku – ovo veče treba da bude posvećeno tebi i da ispuni tvoju želju o tome kako želiš da se provedeš. Ako nemaš neku posebnu ideju i želiš da prepustiš organizaciju kumi, odlično, neka te kuma iznenadi. A možda ti se nigde ne izlazi i želiš da provedeš veče u intimnoj atmosferi, pa je najlepše i najjednostavnije da se prosto skupite i napravite kućnu žurku.

Tematska žurka – ili obično okupljanje uz hranu i piće

Želiš pidžama parti sa curama – samo napred. Možete i bilo koju drugu temu da izaberete, možda nešto što vas sve povezuje i da osmislite druženje sa društvenim igrama, pravljenjem spomenara, naravno uz dobru hranu i piće. Svaka može da donese ono što najbolje sprema, a možete i zajedno spremati večeru, kad se okupite. Napravite omiljena jela i poslastice, spremajte koktele, slušajte muziku vaše mladosti, gledajte zajedno omiljeni film, slikajte se. Devojkama sigurno nikada nije dosadno kad se okupe i uvek imaju dovoljno tema za priču i smeh, ali nemojte zaboraviti da kažete prijateljicama koliko ih volite i koliko su vam oplemenile život. Ako bude suza, pa i to je deo ženske intime i radosti druženja.

Izađite u noćni provod

Možda niste odavno partijale zajedno i sad je prava prilika da se još jednom osetite kao tinejdžerke – izađite u ludi noćni provod, negde gde ćete se pojaviti maksimalno namontirane i đuskati do zore. Pre toga se možete okupiti da se zajedno šminkate i sređujete – pripreme su veliki deo svakog dobrog provoda. Možda vam se dopada ideja da odštampate neke duhovite natpise na majicama i da ih te večeri nosite, nastupajući kao grupa, da se izdvajate od svih i da vas svi zapamte. Opustite se i uživajte – provedite se kao u srednjoj školi, kad vam je bilo dovoljno da ste zajedno, pa da svaki provod bude urnebesan i nezaboravan.

Editors choice