Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Kliše iz holivudskih filmova o provođenju devojačke večeri na kojoj se pojavljuju striperi i animiraju dame – može da bude i tvoj izbor, ali možeš i drugačije da provedeš vreme sa svojim prijateljicama. Onako kako inače najviše volite, ili nekako posebno, da vam ostane u pamćenju i da se prepričava. Ne moraš se voditi nikakvim običajima, ali ovo je prilika da okupiš sve svoje prijateljice, a sa njima je uvek zabavno.

Po nekom običaju, devojačko veče bi trebalo da organizuje kuma, ali ti si ta koja donosi odluku – ovo veče treba da bude posvećeno tebi i da ispuni tvoju želju o tome kako želiš da se provedeš. Ako nemaš neku posebnu ideju i želiš da prepustiš organizaciju kumi, odlično, neka te kuma iznenadi. A možda ti se nigde ne izlazi i želiš da provedeš veče u intimnoj atmosferi, pa je najlepše i najjednostavnije da se prosto skupite i napravite kućnu žurku.

Tematska žurka – ili obično okupljanje uz hranu i piće

Želiš pidžama parti sa curama – samo napred. Možete i bilo koju drugu temu da izaberete, možda nešto što vas sve povezuje i da osmislite druženje sa društvenim igrama, pravljenjem spomenara, naravno uz dobru hranu i piće. Svaka može da donese ono što najbolje sprema, a možete i zajedno spremati večeru, kad se okupite. Napravite omiljena jela i poslastice, spremajte koktele, slušajte muziku vaše mladosti, gledajte zajedno omiljeni film, slikajte se. Devojkama sigurno nikada nije dosadno kad se okupe i uvek imaju dovoljno tema za priču i smeh, ali nemojte zaboraviti da kažete prijateljicama koliko ih volite i koliko su vam oplemenile život. Ako bude suza, pa i to je deo ženske intime i radosti druženja.

Izađite u noćni provod

Možda niste odavno partijale zajedno i sad je prava prilika da se još jednom osetite kao tinejdžerke – izađite u ludi noćni provod, negde gde ćete se pojaviti maksimalno namontirane i đuskati do zore. Pre toga se možete okupiti da se zajedno šminkate i sređujete – pripreme su veliki deo svakog dobrog provoda. Možda vam se dopada ideja da odštampate neke duhovite natpise na majicama i da ih te večeri nosite, nastupajući kao grupa, da se izdvajate od svih i da vas svi zapamte. Opustite se i uživajte – provedite se kao u srednjoj školi, kad vam je bilo dovoljno da ste zajedno, pa da svaki provod bude urnebesan i nezaboravan.

Editors choice