Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Ako ste je pitali da se uda za vas, i ona rekla da – sada se sve svodi na prste: odgovorni ste da izaberete prsten koji će voleti kao što voli vas. Bez pritiska.

A kako izabrati nešto što će oboriti sa nogu vašu buduću mladu?

Obratite pažnju na njen stil

Da li je ona tradicionalna ili je više u alternativnom fazonu? Možda je privlači vintage nakit? Imajte u vidu ova pitanja pri kupovini prstena.

everything you need to know about buying an engagement ring ashworthphotography.co .uk1430 009 Sve što treba da znate pri kupovini vereničkog prstena

Obratite pažnju da li baca neke nagoveštaje

Ako već neko vreme pričate o braku onda verovatno oko sebe ostavlja neke male nagoveštaje o prstenu. Pogledajte njen Tumblr nalog i da li je lajkovala fotografije prstenja. Pogledajte da li u sobi ima magazina ili kataloga i slušajte njene komentare, kao što su npr. “Mnogo mi se sviđa ovaj prsten Kim Kardašijan”.

everything you need to know about buying an engagement ring norwich 118w09 01 056 Sve što treba da znate pri kupovini vereničkog prstena

Pitajte njene drugarice

Pronađite neku njenu drugaricu kojoj verujete i za koju znate da vas neće izdati. Sigurno će vas savetovati, jer je i njoj u interesu da njena najbolja drugarica padne u nesvest.

Sve u svemu, nemojte previše lupati glavu oko prstena. Ono što je važno jeste da će se udati za muškarca iz svojih snova, a vi ćete oženiti svoju lepoticu. Dopašće joj se štagod da izaberete, zbog onoga što taj prsten predstavlja. Budite kreativni, hrabri i iskažite svoja osećanja prema njoj.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice