Razmišljajte van okvira 

Zacrtali ste da vaše venčanje bude u subotu ili u nedelju, odnosno tokom vikenda? Pa zašto to? Da li ste nekada razmišljali da manje venčanje priredite i tokom nekog radnog dana? To se radi, a posebno su interesantni i petak i četvrtak. Tako da, ako u budućem periodu, tokom leta, ne bude baš imalo termina zbog silne navale, onda razmišljajte i na ovaj način ako pravite svadbu sa manje gostiju ili ako pravite svadbu na koju se može doći posle 17h.

Neka vrsta osiguranja

Da, sada će verovatno svaka vrsta osiguranja u vezi sa venčanjem i velikim proslavama biti i te kako skupa, ali vredi se raspitati, posebno ukoliko pravite ogromno venčanje, sa mnogo zvanica. Niko ne želi dva puta da izgubi određeni novac, niko ne želi dva puta da uloži istu energiju i trud i da sve izgubi. Tako da bi trebalo razmišljati i u ovom smeru.

Budite dobri prema sebi 

Mnogo je negativne energije u nama, mnogo teških i napornih misli, kako zbog cele situacije, tako i zbog posledica. Zato treba zaista da se smirite i da ne predstavljate sebi kao da ste izgubili nešto ogromno. Imate jedno drugo, imate ljubav, imate sreću koju delite, venčanje će doći i možda će tada biti mnogo lepše, jer se duže čekalo i biće slađe, jer znate da vam je jednom bilo zabranjeno da proslavite vašu ljubav sa velikim brojem ljudi. Imajte u vidu da posle teških vremena idu mnogo bolja. Pustite ih da dođu.

Naslovna fotografija: instagram.com/weddingpeace/

Jelena 

Comments