Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Planirate venčanje u ovoj godini? I želite, naravno, da sve bude savršeno, da se svi odlično provedu i da pamte vašu svadbu po nečemu posebnom. Svesni ste da je organizacija venčanja naporan i zahtevan posao, da morate da vodite računa o svakoj sitnici, angažovali ste prijateljice, dekoratere, fotografe, muzičare… Sve je pod kontrolom. Ali nekako niste sigurni da li je to dovoljno i kako još možete da utičete na to da atmosfera bude fantastična.

Evo na šta treba da obratite pažnju – ovo su neki od svadbenih trendova za ovu godinu, koji mogu da te inspirišu.

Ako ne možeš da izađeš u prirodu – unesi je unutra

Vremenske prilike su nešto na šta ne možeš da računaš mnogo unapred – pa ako sada planiraš venčanje u maju, ne možeš da znaš da li će određenog dana biti sunčano i prijatno, ili će biti tmurno i kišovito. Poslednjih godina, čitavo proleće ume da bude kišno (pa i opasno – prete poplave), a zapravo ne možeš sa sigurnošću da računaš ni na letnje mesece. Svakako, ako moraš da praviš kompromis, bilo bi idealno da to bude neka sala sa izlazom na veliku terasu, ili otvoren, ali natkriven prostor, a ako ni to nije opcija, onda možeš da dekorišeš salu biljkama. Drveće u saksijama, visoke biljke, mnogo venaca i girlandi od zimzelenih grančica i cveća, cvetni aranžmani na sredini svakog stola… Posavetuj se sa nekim ko se razume u biljke, da bi zeleni aranžman bio usklađen, a ne nabacan i da bi energija bila dobra – biljke su žive i zrače svojom energijom.

Hrana treba da bude raznovrsna, u malim porcijama i umetnički servirana

Gosti će zapamtiti ono što su jeli na vašoj svadbi – svako voli da pojede nešto ukusno, da proba nešto novo i nešto luksuzno, što ne jede svakog dana. Dakle, neka bude puno toga – u malim porcijama. Ovali puni raznih “zalogajčića” – od pitica do morskih plodova, sa voćem i ostalim zanimljivim dodacima (angažuj neku ketering-službu koja će to da odradi sa stilom), iz kojih će se gosti sami služiti, praktičan su i dobar izbor – svi mogu da probaju sve, a to je nešto što će upamtiti (i ono što im se nije svidelo i ono što im se najviše svidelo, ostaviće utisak).

Editors choice