Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Planirate venčanje u ovoj godini? I želite, naravno, da sve bude savršeno, da se svi odlično provedu i da pamte vašu svadbu po nečemu posebnom. Svesni ste da je organizacija venčanja naporan i zahtevan posao, da morate da vodite računa o svakoj sitnici, angažovali ste prijateljice, dekoratere, fotografe, muzičare… Sve je pod kontrolom. Ali nekako niste sigurni da li je to dovoljno i kako još možete da utičete na to da atmosfera bude fantastična.

Evo na šta treba da obratite pažnju – ovo su neki od svadbenih trendova za ovu godinu, koji mogu da te inspirišu.

Ako ne možeš da izađeš u prirodu – unesi je unutra

Vremenske prilike su nešto na šta ne možeš da računaš mnogo unapred – pa ako sada planiraš venčanje u maju, ne možeš da znaš da li će određenog dana biti sunčano i prijatno, ili će biti tmurno i kišovito. Poslednjih godina, čitavo proleće ume da bude kišno (pa i opasno – prete poplave), a zapravo ne možeš sa sigurnošću da računaš ni na letnje mesece. Svakako, ako moraš da praviš kompromis, bilo bi idealno da to bude neka sala sa izlazom na veliku terasu, ili otvoren, ali natkriven prostor, a ako ni to nije opcija, onda možeš da dekorišeš salu biljkama. Drveće u saksijama, visoke biljke, mnogo venaca i girlandi od zimzelenih grančica i cveća, cvetni aranžmani na sredini svakog stola… Posavetuj se sa nekim ko se razume u biljke, da bi zeleni aranžman bio usklađen, a ne nabacan i da bi energija bila dobra – biljke su žive i zrače svojom energijom.

Hrana treba da bude raznovrsna, u malim porcijama i umetnički servirana

Gosti će zapamtiti ono što su jeli na vašoj svadbi – svako voli da pojede nešto ukusno, da proba nešto novo i nešto luksuzno, što ne jede svakog dana. Dakle, neka bude puno toga – u malim porcijama. Ovali puni raznih “zalogajčića” – od pitica do morskih plodova, sa voćem i ostalim zanimljivim dodacima (angažuj neku ketering-službu koja će to da odradi sa stilom), iz kojih će se gosti sami služiti, praktičan su i dobar izbor – svi mogu da probaju sve, a to je nešto što će upamtiti (i ono što im se nije svidelo i ono što im se najviše svidelo, ostaviće utisak).

Editors choice