Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Naravno da nijedna mlada ne želi da razmišlja o tome šta bi moglo da pođe po zlu, ali, ipak je najbolje s rezervom sve planove, očekivati neočekivano i oduševiti se kada ništa, zapravo, ne pođe onako kako niste planirali. Evo 10 stvari na koje bi bilo pametno da skrenete pažnju:

Vreme

Razmislite o periodu u godini kada proslavljate venčanje i uzmite u obzir vremenske komplikacije koje bi mogle da uslede. Ako prognoza najavi kišu, obavezno pripremite čador/šator. Za oluje u najavi pripremite drugu lokaciju kao opciju, čisto da vi i gosti budete sigurni.

mlada1 Svadbene dileme: Očekujte neočekivano

Uvek ispratite vremensku prognozu za svoj datum

Alkohol

Ostati trezan na sopstvenom venčanju znači da ostajete svesni svog okruženja i ljudi oko vas.Ipak, nakon što ste potrošili toliko novca i vremena da organizujete savršen dan, gledajte da ostanete trezne glave kako biste u svemu i uživali!

Svadbeno cveće

Uzmite u obzir sve elemente cveća koje će vam pokazati pre nego što donesete odluku. Ako je pretoplo i ako je vlažnost vazduha visoka, delikatno cveće neće dugo izdržati. Pitajte svog cvećara za savet i on će znati šta da predloži u zavisnosti od ambijenta i vremenskim prilika.

Preterano trošenje

Kada planirate venčanje, trošenje preko predviđenog budžeta bude najlakša stvar na svetu. Ali, na kraju, setite se da želite da uživate ne samo u samom venčanju, već i u sećanju na njega. Ako se zadužite zbog venčanja, onda vam samo venčanje neće donositi radost kasnije, niti ćete ga se sećati kao nečega što ste obožavali, nego nečega što vas je uvalilo u dug. Umesto što ćete potrošiti preko budžeta, ostavite malo novca sa strane za buduće odmore za godišnjice braka.

Lokal

Tri dana pre venčanja obavezno pozovite local koji ste iznajmili i potvrdite još jednom dolazak gostiju i proverite da li je sve u redu. Potvrdite sve detalje i očekivanja.

Nemirna deca

Trud oko dece koja sa roditeljima dolaze na venčanje ume da bude jako naporan, ne samo vama nego i vašim gostima. Ako vam je venčanje jedno od onih gde su deca uključena u zvanice, onda im obezbedite bojice, igračke ili neke igrice koje će im biti zanimljive.

slika22 Svadbene dileme: Očekujte neočekivano

Nađite zanimaciju za mališane

Zdravice

Pitajte one koji drže zdravice šta su planirali da pomenu. Slobodno dajte predloge ili ih zamolite da neke stvari izostave jer, pa, ne želite baš das vi znaju o nekim stvarima kojih vas je sramota.

Nezadovoljni gosti

Gledajte da odete do svakog stola tokom prijema i javite se gostima, zahvalite im za poklone i što su došli. Na taj način će se osetiti dobro i cenjeno.

Neočekivana muzika

Osim ako želite da gledate svoju baku kako pet puta za redom igra chicken dance, gledajte da sa bendom dogovorite šta će svirati, koje porudžbine ne smeju primati, i koji tip muzike želite.

Poslednji trenutak

Znate koja je najbolja stvar koju možete da uradite da bi vam dan bio savršen? Unajmite planera venčanja! Oni uvek sve znaju, imaju iskustva sa ovim stvarima, i umeju da pomognu u bilo kojoj neočekivanoj situaciji ili dilemi koju imate u vezi sa svojim velikim danom!

Maja Luković

 

Editors choice