Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Ukoliko planirate venčanje na proleće i volite zelenu boju, boju prirode, rasta i ljubavi, možda će vam se dopasti da smaragdno-zelena bude tema vašeg venčanja. Smaragnda dekoracija, torta, pozivnice, detalji na venčanici, bidermajer – na belom će divno izgledati, luksuzno, ekstravagantno i daće posebnu atmosferu vašem venčanju.

Otmeni kokteli

Zeleni kokteli, posluženi uz zelenu dekoraciju daće vašim gostima osećaj da se nalaze na nekom egzotičnom mestu. Služenjem koktela svadbeno veselje može da počne – a ispijanje koktela doprinosi opuštanju i dobroj zabavi. Postoji veliki izbor smaragdno-zelenih koktela, sa zelenom jabukom, sa listovima nane, Mohito, Martini, Midori margarita…

Svetlosna čarolija

Rasveta može da postigne neverovatne efekte, ako znate šta želite i angažujete nekog ko se razume u rasvetu – ne u smislu rukovanja, nego u smislu efekata koje je moguće postići. Najjednostavnije je da odaberete zelenu rasvetu sa belim snopovima, koja će lagano da pojačava i smanjuje intenzitet svetla – kao sijalice za jelku.

Smaragdni detalji na venčanici

To mogu da budu samo cipele, ili traka oko struka ili oko zgloba ruke, mogu da budu rukavice, ili nakit – ili kombinacija tih detalja, koja će sa belinom satena i čipke na venčanici izgledati raskošno i otmeno. A ni venčanica ne mora da bude bela – najbleđa zelena, u nekom svedenom i elegantnom kroju, izgledaće kao na filmu. Naravno, potrebno je da se mladoženjino odelo uklapa – ono može biti crno sa smaragdnozelenom košuljom, ili potpuno belo, sa kravatom u boji vaše haljine, ili u nekoj drugoj kombinaciji, koja uključuje smaragdno-zelene detalje koji se slažu sa temom venčanja.

Zelena torta

Svadbena torta može da predstavlja zatalasano žito, ili šumu čempresa, ili može imati smaragdno-zelenu glazuru koja izgleda poput stakla, umetnički posutu svetlucavim šljokicama i kuglicama. Ili može da bude bela, ili najbleđe zelena, sa smaragdnim detaljima (poput vaše venčanice) – nađite veštog i maštovitog poslastičara, koji će shvatiti vašu ideju i realizovati je na najbolji način.

Editors choice