Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Dan venčanja je najvažniji dan u životu svake žene, jer je to dan kada se ona udaje za čoveka kog voli i sa kojim planira budućnost. Zato je veoma važno da taj dan prođe u najboljem redu. Međutim, Marfijev zakon je čudo, pa koliko god detaljno planirale svoj savršen dan, nešto uvek može poći po zlu. Mi smo tu da vas na to pripremimo, te vam danas skrećemo pažnju na šest načina na koja možete da sabotirate sopstveno venčanje.

Postajete “bridezilla”

Jedan od načina da sabotirate sopstveno venčanje je da postanete “bridezilla”. Ovaj termin se koristi za mladu koja je toliko opsednuta sopstvenim venčanjem, da ne mari ni za koga. Ali, i to se da sprečiti. Nećete postati “bridezilla” ukoliko budete ona ista osoba koju vaši gosti znaju i vole. Ne zaboravite, ipak je to najvažniji dan u vašem životu.

1 Bridezilla Šest načina da sabotirate sopstveno venčanje

Ignorišete mišljenje svog izabranika

Još jedan način da sabotirate sopstveno venčanje je da ignorišete mišljenje svog izabranika. Možda se on neće ljutiti na vas, ali smo sigurni da će biti povređen i razočaran. Veoma je važno da venčanje bude onakvo kakvim ste ga oboje zamišljali.

Nepristojni ste prema ljudima koji vam pomažu

Omalovažavati one koji su tu da vam pomognu tokom čitave ceremonije je nedopustivo. Bilo da je to cvećar, osoba zadužena za ketering ili za samo venčanje, nema potrebe da prema njima budete nepristojni ili da ih, još gore, omalovažavate. Zapamtite, problem ćete najbolje rešiti zajedničkim snagama.

Editors choice