Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Za neke buduće mlade je kupovina venčanice jedno zabavno i nezaboravno iskustvo, dok je za one druge mučno i zadaje glavobolju. Pogledajte naših 7 saveta koji će vam pomoći da obavite kupovinu bez nervoze i stresa:

1. Osmislite detalje

Pri kupovini venčanice ne morate biti top sređene i doterane, ali biste trebale da imate barem otprilike sliku kakva bi bila vaša šminka i frizura radi lakšeg uklapanja.

2. Ukoliko ste već pronašli cipele, ponesite ih sa sobom.

Ako ste kojim slučajem pronašli vaše cipele pre kupovine haljine – ponesite ih. Cipele doprinose drugačijem padu haljine i potpuno različitom izgledu siluete, tako da dobijate potpuno različite efekte.

3. Obucite ili ponesite odgovarajuće rublje.

Ukoliko nemate tačnu sliku o onome što želite, ponesite nekoliko vrsta različitog rublja. Odgovarajući grudnjak igra ogromnu ulogu u tome kako će vam određeni tip venčanice stajati.

4. Upoznajte vaš budžet

Ograničite vaš budžet u skladu sa vašim primanjima, i dobro razmislite koliko ste spremni da odvojite za vašu haljinu. U svakom slučaju ne želite da se zadužite preko vašeg limita, to jeste haljina za jedan od najvećih trenutaka u vašem životu, ali ipak, budite svesni da ćete je nositi samo jednom.

Salon vencanica Sedam saveta za kupovinu venčanice

Napravite pametan izbor!

5. Prilagodite haljinu temi venčanja

Ukoliko je vaše venčanje na plaži recimo, bilo bi pomalo besmisleno nositi tešku i slojevitu haljinu, zar ne? Mislite o tome u vašoj kupovini, i nemojte da se zanesete haljinom koja vam je na prvi pogled prirasla za srce.

6. Nemojte sa sobom voditi previše ljudi

Mnoge buduće mlade kupovinu haljine koriste kao dobru priliku da se još više zbliže sa svojim majkama, sestrama, svekravama… To je u redu, ali imajte na umu da previše mišljenja može dovesti do sukoba istih i napraviti samo veću zbrku u vašoj glavi nego što već jeste. Odaberite jednu do maksimalno dve osobe koje imaju sličan ukus kao vi, kako ne bi nastao problem.

7. Budite otvorenog uma

Nemojte na samom početku da zacrtate koji tip venčanice želite dok još niste probali i videli sve. Pre svega, ne znate da li taj tip odgovara vašoj građi, kao ni budžetu. Probajte što više opcija, čak i ono što nikada u životu niste pomislili kako se kasnije ne biste pokajali.

Dajemo vam i +1 savet – zabavite se! Vаše raspoloženje može dosta uticati na odabir venčanice, budite nasmejane i vedre, i prihvatajte sve predloge.

Tekst: Sanja Martinov

Editors choice