Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Podelite zaduženja sa mladoženjom – vi se bavite cvećem, a on muzikom, vi birajte salu, on neka ugovara plaćanje usluga, odnosno, neka se svako bavi onim što mu bolje ide i više leži. Ili angažujte organizatora, ispišite mu zaduženja i objasnite svoje želje, pustite ga da radi i ne brinite. Ako ste pronašli odgovarajuću haljinu, odmah je kupite, ne oklevajte – ne čekajte, nego skinite izbor venčanice sa liste.

Odredite datum, rezervišite prostor i onda se upravljajte prema tome. Ne preterujte sa brigom oko sitnica, fokusirajte se na bitne stvari. A bitno je da hrana bude dobra i da muzika bude dobra – to je dovoljno da se svi dobro provedu. Usmerite svoj budžet na bitne stvari!

Još jedan savet je da ne budete na kraj srca i da sve što vam smeta i nervira vas, otpuštate i ostavljate za sobom. Vi slavite početak nove faze vašeg odnosa i najbitnije je da to proslavite, sve drugo je u drugom planu. Pokušajte da se opustite i da uživate, da podelite svoju radost, pozitivnost i ljubav sa svojim izabranikom i za vašim zvanicama.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice