Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Odmah na početku da vas obavestimo – biti kuma je jako zahtevan i odgovoran posao!

Sve ide po planu – vaša drugarica je prvo upoznala ljubav svog života, zatim su počeli da se zabavljaju, onda je usledilo čuveno pitanje i, dok ste trepnule, ona je na korak od braka. A kao da je juče bilo kada ste sa njom proživljavale svaku svađu i ono “mrzim ga!”

I eto, sada ste, dakle, kuma. Imate neke obaveze. Zapravo, mnogo njih. Koliko god je reč o divnom, romantičnom danu kojim će vaša drugarica krunisati svoju ljubav, činjenica je da ćete se vi, kao kuma, mnogo puta do tada, i na sam taj dan, iznervirati. Zašto? Jer, prosto, želite da sve bude savršeno! Mnogo je stvari koje treba iskontrolisati, a što je više takvih sitnica, više živaca gubite. A mlada, prosto, ne može sve sama!

Ne kaže se za džabe da pametni ljudi zapisuju, pa tako i vi stavite na papir sve što treba da uradite. Ne, niste control freak, samo će vam biti lakše da se organizujete i sve do detalja isplanirate. Tako nećete doći u situaciju da nedelju dana pre venčanja shvatite da ste nešto jako važno zaboravile. Evo šta sve treba da se nađe na vašoj listi obaveza.

Vaš izgled

Pre svega, potrebno je da se sa mladom dogovorite kako ćete izgledati, tj. šta će obući. Takođe, treba isplanirati svaki dodatni detalj, počevši od novih cipela, nakita, frizure, šminke, pa sve do tretmana koje treba da zakažete (anticelulit masaža, solarijum, šta god) za sebe, mladu…

Plan venčanja

Dogovorite se sa mladom oko svih bitnih detalja i organizacije venčanja. Upoznajte se sa roditeljima mladenaca, ako već niste. Budite uvek tu ako mladi nešto zatreba, da je smirite ili posavetujete. Takođe, imajte na umu da će možda biti potrebno da održite govor, pa pripremite nekoliko reči. Nije na odmet ponuditi pomoć oko adresiranja i slanja pozivnica, biranja ukrasa, dekorisanja itd.

tumblr mhtcd6psbW1rrx8tho1 1280 Saveti za kume: Kako napraviti listu obaveza?

Editors choice