Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kum pored svih ostalih obaveza ima i to da napiše i održi zdravicu na samom slavlju. Većina njih ovu dužnosti shvataju prilično zastrašujuće. Sada kada je momačko veče završeno, nemate kud. Znate šta sledi. Ali da bi smo vam pomogli ovde smo skupili par korisnih saveta i nekoliko osnovnih pravila koje će nadamo se učiniti da ovaj zadatak izgleda manje zastrašujući.

Zdravica nije govor. Bolje da bude kratko, slatko i da ima poentu. Idealna zdravica ne bi trebalo da traje duže od minut ili dva.

Zdravica Saveti za držanje zdravice

Ne mora da traje predugo

Igrajte na svoje prednosti. Ako niste preterano duhoviti nemojte se ni truditi da budete. Zdravica će uspeti i biće kvalitetna ako budete iskreni. Da li ćete do tamo dospeti tako što ćete ispričati neku šalu, anegdotu ili citat, to je na vama.

Budite primereni uzrastu. Svi od mladinih nećaka do mladoženjinih pradedova slušaju. Ovo nije vreme da se osvrćete na srednjoškolske slavne dane, njegove bivše devojke ili šta se zbilo na nekom letovanju ili zimovanju.

Kum Saveti za držanje zdravice

Ne pokušavajte sa improvizacijom već se pripremite

Napišite i vežbajte svoju zdravicu. Nemojte pokušati da uradite improvizaciju. To pripada klubovima komedije a nikako venčanjima. Kada ste pred svima, ma koliko vaša zdravica bila kratka, biće vam drago što ste je uvežbali. Uzgred, pošto će vaša zdravica biti prva te večeri, pokušajte da opijanje ostavite nakon što ste je održali.

Znam za jednu lepo održanu zdravicu. Kum je jednostavno ustao i ispričao koliko ceni mladoženju kao prijatelja i što je uz njega na ovako lepom i važnom danu. Nije pričao duže od minute, ali je šireći iskrene želje doveo više od 200 zvanica skoro do suza.

Izvori fotografija: paisleyeventsct.blogspot.com, weddingspeech.maxupdates.tv

Tekst: Jovana Jovović

Editors choice