Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nema neveste koja nije zaplakala zbog mase stvari koje je nerviraju i smetaju joj, a tiču se organizacije venčanja. To je najvažniji događaj u njenom životu i naravno da u njenim očima sve mora da bude perfektno, pa čak i leptir mašna mladoženje.

Mladu ne zanima što će saradnici pomisliti da je histerična i slaba sa živcima, njoj je najvažnije da sve protekne kako treba i da se zvanice osećaju prijatno, a svakako da mlada mora da bude najlepša na svojoj svadbi!

Ipak, ovaj predsvadbeni stres nije preporučljiv i može naškoditi mentalnom zdravlju i kasnije se manifestovati u vidu raznih glavobolja i nesanica.

Baš iz tog razloga, podelićemo sa vama savete koji će smanjiti stres, a organizovanje venčanja učiniti lakšim poslom.

117 Reši se stresa zbog venčanja

Organizuj se!

Dobra organizacija je pola obavljenog posla. Najvažnije je staviti sve na papir i imati pregledan uvid u ono što treba uraditi. Tek pošto sračunate troškove i odredite limit krenite za obavljanjem zadataka, počevši od onih najbitnijih.

Naspavaj se!

Najvažnije je razmišljati trezveno i doneti dobre odluke, a to nećete moći ukoliko niste naspavani. Jutro je pametnije od noći, a brige podelite sa najbližima koji će vam pomoći u realizovanju ideja.

212 Reši se stresa zbog venčanja

Budi aktivna

Ne čekaj poslednji trenutak i budi aktivna uvek. Ukoliko se vraćaš sa posla i nešto ti je usput, trk da to obaviš. Uštedećeš znatno mnogo vremena, a i moći ćeš kasnije da vidiš da li si pogrešila u izboru.

Poveri se

Ne drži stvari koje te muče u sebi već se poveri prijateljima koji će sigurno imati neku lepu reč da ti udele i posavetuju te.

Napravi pauzu, uživaj u životu

Ne dozvoli da organizacija venčanja remeti tvoj način života i da te potpuno okupira da zaboraviš na bližnje, prijatelje ili partnera. Odvoji vreme za šetnju, večeru i provodi vreme sa dragim ljudima.

Počni sa organizacijom na vreme kako bi mogla da praviš pauze i sve radiš natenane.

310 Reši se stresa zbog venčanja

Violeta Stojanović

Editors choice