Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Venčanje na otvorenom ima samo jednu manu, odnosno, ograničenje – potrebno je da bude lepo vreme. To znači da ako počinjete da planirate venčanje za kraj proleća ili leto, treba da konsultujete više izvora dugoročne vremenske prognoze. Maj ume da bude kišan i siv, a ni ostali topli meseci ne garantuju stabilnost, pa može da se desi da “pogodite” baš neki nepogodan dan, ako se ispostavi da prognoza nije bila precizna.

Ali vredi rizikovati, jer su venčanja na otvorenom divna i možete da odaberete čaroban ambijent – to može da bude i vaše dvorište, obližnje izletište, vidikovac, seosko imanje, ali i neki restoran ili kafić koji ima veliku i lepu baštu.

Lepo je i praktično da se ceremonija venčanja održi na mestu gde ste organizovali i svadbeno veselje, tako gosti neće morati da putuju od jednog mesta do drugog, da dva puta traže parking i nerviraju se, jer će možda zakasniti. Matičari dolaze tamo gde vi želite da se venčanje održi, a na otvorenom prostoru taj čin može da bude zaista svečan i romantičan, jer možete napraviti divnu dekoraciju, cvetni luk ispod koga ćete stajati, baldahin, ili nešto treće.

Editors choice