Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Tačno u podne, 08. aprila 2016. godine na srpskom internet nebu lansirana je nova web aplikacija www.termin.rs zasnovana na vodećem makedonskom portalu za zakazivanje termina www.termin.mk.

Termin.mk je inovativna internet alatka za brzu i efikasnu proveru i pretragu slobodnih termina, pokrenuta u Makedoniji pre dve godine, gde korisnici mogu pronaći termine za različite događaje, od igraonica za decu, preko sportskih terena, konferencijskih sala, do sala za venčanja. U Srbiji, Termin.rs je počeo sa pretragom slobodnih svadbenih lokacija. Širenje na druge oblasti očekuje nas već tokom jeseni!

8 veseliTERMIN v2 Pronađite svoju svadbenu lokaciju na vreme!

U eri interneta, brzog života i još bržih promena, uz svakodnevne obaveze malo vremena nam ostaje za dodatne aktivnosti, ma koliko one značajne bile. Činjenica da u Srbiji budući mladenci potroše mnogo vremena na pronalaženje prave sale u pravom terminu, izrodila je ideju da se potencijalnim klijentima ponudi nešto novo, što će kvalitetnom, sigurnom i brzom uslugom zadovoljiti apetite i najprobirljivijih. Umesto beskonačnih pretraga po internetu, zvanja telefonom ili još teže, odlaska od jednog do drugog mesta, od sada uz nekoliko klikova možete doći do podatka – koje svadbene lokacije su slobodne na vaš željeni datum! Zbog toga je cilj ove web aplikacije da korisnicima uštedi dragoceno vreme i omogući pristup informacijama o slobodnim terminima uz istovremenu mogućnost za slanje upita, a potom i samu rezervaciju istih.

Termin.rs je drugi korak u razvoju međunarodne online platforme za zakazivanje termina. U Srbiji već se spremaju rođendani, punoletstva i krštenja, a na globalnom nivou kontinuirani tehnički i marketinški razvoj je postavio zadatak da se u bliskoj budućnosti pokrene i mobilna aplikacija.

11 TERMIN SVADBA v4 Pronađite svoju svadbenu lokaciju na vreme!

Beograd i Novi Sad su prvi gradovi u Srbiji čije su svadbene lokacije deo Termin.rs aplikacije, za koji mesec očekujte nas i u Vašem gradu!

Požurite! Pronađite svoju svadbenu lokaciju na vreme!

Editors choice