Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

Tačno u podne, 08. aprila 2016. godine na srpskom internet nebu lansirana je nova web aplikacija www.termin.rs zasnovana na vodećem makedonskom portalu za zakazivanje termina www.termin.mk.

Termin.mk je inovativna internet alatka za brzu i efikasnu proveru i pretragu slobodnih termina, pokrenuta u Makedoniji pre dve godine, gde korisnici mogu pronaći termine za različite događaje, od igraonica za decu, preko sportskih terena, konferencijskih sala, do sala za venčanja. U Srbiji, Termin.rs je počeo sa pretragom slobodnih svadbenih lokacija. Širenje na druge oblasti očekuje nas već tokom jeseni!

8 veseliTERMIN v2 Pronađite svoju svadbenu lokaciju na vreme!

U eri interneta, brzog života i još bržih promena, uz svakodnevne obaveze malo vremena nam ostaje za dodatne aktivnosti, ma koliko one značajne bile. Činjenica da u Srbiji budući mladenci potroše mnogo vremena na pronalaženje prave sale u pravom terminu, izrodila je ideju da se potencijalnim klijentima ponudi nešto novo, što će kvalitetnom, sigurnom i brzom uslugom zadovoljiti apetite i najprobirljivijih. Umesto beskonačnih pretraga po internetu, zvanja telefonom ili još teže, odlaska od jednog do drugog mesta, od sada uz nekoliko klikova možete doći do podatka – koje svadbene lokacije su slobodne na vaš željeni datum! Zbog toga je cilj ove web aplikacije da korisnicima uštedi dragoceno vreme i omogući pristup informacijama o slobodnim terminima uz istovremenu mogućnost za slanje upita, a potom i samu rezervaciju istih.

Termin.rs je drugi korak u razvoju međunarodne online platforme za zakazivanje termina. U Srbiji već se spremaju rođendani, punoletstva i krštenja, a na globalnom nivou kontinuirani tehnički i marketinški razvoj je postavio zadatak da se u bliskoj budućnosti pokrene i mobilna aplikacija.

11 TERMIN SVADBA v4 Pronađite svoju svadbenu lokaciju na vreme!

Beograd i Novi Sad su prvi gradovi u Srbiji čije su svadbene lokacije deo Termin.rs aplikacije, za koji mesec očekujte nas i u Vašem gradu!

Požurite! Pronađite svoju svadbenu lokaciju na vreme!

Editors choice