Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Od velikih gala večeri modne kuće Dior do venčanja svetski poznatih ličnosti, Fiona Lihaj organizuje sve što ima veze sa fantastičnom svečanom dekoracijom.

Glasine kruže i da je ova talentovana dekoraterka i poznata organizatorka, učestvovala u planiranju nedavno održanog venčanja Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Ona i dalje ne priznaje svoje učešće, ali odgovara kroz smeh, tako da joj nije poverovano na reč. U poslednjih deset godina, Fiona je organizovala venčanja mnogih poznatih ličnosti, od Dite fon Tiz do Džimija Čua.

Ona je majstor svog zanata i zna sve što je neophodno da biste tog dana oduševili svoje goste, ali i rešili se neizbežnog stresa oko pripreme, kao i umanjili isti.

Papirne pozivnice i ušteda novca

Iako je uobičajeno da pozivnice šaljete na nešto tvrđem materijalu, a ne na regularnom papiru, ukoliko imate mnogo gostiju, što je samo po sebi trošak, pozivnice, koje će završiti negde bačene, olakašaće vam budžet poprilično. Te stoga izaberite običan papir za pozivnice, ali sa fantastičnim dizajnom i ilustracijom.

Neka vaše pozivnice budu drugačije

Oduševite goste svojim pozivnicama, uradite nešto drugačije, neka ispričaju svoju priču o vama. Ostavićete sjajan tekst.

Pokažite dobrodošlicu svojim gostima

Mali znak pažnje i sećanja na vaše venčanje, sigurno će oduševiti vaše goste. To ne mora biti ništa veliko, ali zato neka bude pažljivo odabrano. Na primer čokoladni medvedić umotan u šareni papir sa ispisanim vašim inicijalima i datumom venčanja.

Sami možete napraviti cvetne dekoracije

Zavisi od toga koliko je veliko vaše venčanje i za kakvu ste se dekoraciju odlučili. Bez obzira za šta sve koristite dekoraciju od cveća, važno je da budete određeni u vezi sa tim. Dovoljne su vam dve vrste cveća na primer. Takođe, ukoliko poznajete nekoga ko živi blizu cvetne livade ili šume, zašto ne biste iskoristili to cveće, umesto kupovnog koje baš i nije jeftino.

Sami dekorišite stolove

Koristite tri boje za dekoraciju, na primer tri različite nijanse bele, srebrne ili sive, ili kombinaciju ovih boja. Na svaki sto stavite makar jednu sveću u čaši, jednostavan, ali efektan detalj.

Wedding tips 4 Ona je organizovala venčanja zvezdama, a sada pomaže vama

Ispričajte svoju priču

To je vaš poseban dan i bilo bi divno kada bi i drugi shvatili veličinu posebnosti tog dana. Dočarajte im to kroz priču o vama i vašoj ljubavi. Najbolji način da to učinite jeste onaj kreativni, kroz dekoraciju. Vaše omiljene boje, cveće, pa čak i hrana, stihovi omiljenih pesama ili naslovi pesama koji će obeležavati stolove sa gostima, pustite mašti na volju i zabavite se. To je jedan od načina da napravite nezaboravno venčanje.

Maja Bunčić

Editors choice