Koji model venčanice je pravi za tebe?

Dekoracija za venčanje koja će ti uštedeti novac

Strategije koje mogu da preporode tvoj uspavani brak

Popularni trendovi za letnja venčanja

Odaberi pravi trenutak za venčanje uz pomoć astrologije

Večita dilema: Treba li da pozoveš na svadbu šefa i kolege?

Zašto si najbolja mama na svetu?

Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Najbolje destinacije za medeni mesec za svako godišnje doba

#ISaidYes: Originalni opisi fotografija kojima možeš da potvrdiš da si se verila

1/2

Polako se približava vaš veliki dan, a vi želite da svaki detalj bude savršen. Kada birate kolače i poslastice za tu priliku, obično svi najviše vode računa o ukusu i veličini torti i kolača, kako bi svi uživali u njihovim ukusima i kako bi bilo dovoljno parčića za sve zvanice.

Međutim, naravno da je i veoma važno kako će ovaj desert izgledati. Mladenci uglavnom žele da uklope izgled i boju kolača sa ostatkom dekoracije restorana, sa tematikom venčanja ili mladinom haljinom i mladoženjinim odelom.

Mladenačka torta je jedna, velika je, raskošna i jarkih je boja. Ali lepo bi bilo da na venčanju, pored torte, goste poslužite i dezertom u vidu kolača. Ovaj detalj zaista može da ulepša slavlje i venčanju da posebnu draž. Dekorisani sa puno mašte, kolači su zaista interesantan i neobičan poklon gostima od mladenaca.

kolaci za vencanje1 Savršeni kolači na venčanju

Cupcake

Pospite zlatni, jestivi prah po kolačićima okruglih oblika i daće im savršen, glamurozan i svetlucav izgled, baš kakav i prigoduje venčanju. Ukoliko više volite pastelne i jarke boje, a imate dekoraciju u crvenoj, roze ili boji maline, izaberite kolače koji će se ukolopiti u izgled prostora.

cupcakes vencanje Savršeni kolači na venčanju

Editors choice