Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

1/2

Polako se približava vaš veliki dan, a vi želite da svaki detalj bude savršen. Kada birate kolače i poslastice za tu priliku, obično svi najviše vode računa o ukusu i veličini torti i kolača, kako bi svi uživali u njihovim ukusima i kako bi bilo dovoljno parčića za sve zvanice.

Međutim, naravno da je i veoma važno kako će ovaj desert izgledati. Mladenci uglavnom žele da uklope izgled i boju kolača sa ostatkom dekoracije restorana, sa tematikom venčanja ili mladinom haljinom i mladoženjinim odelom.

Mladenačka torta je jedna, velika je, raskošna i jarkih je boja. Ali lepo bi bilo da na venčanju, pored torte, goste poslužite i dezertom u vidu kolača. Ovaj detalj zaista može da ulepša slavlje i venčanju da posebnu draž. Dekorisani sa puno mašte, kolači su zaista interesantan i neobičan poklon gostima od mladenaca.

kolaci za vencanje1 Savršeni kolači na venčanju

Cupcake

Pospite zlatni, jestivi prah po kolačićima okruglih oblika i daće im savršen, glamurozan i svetlucav izgled, baš kakav i prigoduje venčanju. Ukoliko više volite pastelne i jarke boje, a imate dekoraciju u crvenoj, roze ili boji maline, izaberite kolače koji će se ukolopiti u izgled prostora.

cupcakes vencanje Savršeni kolači na venčanju

Editors choice