Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/2

Polako se približava vaš veliki dan, a vi želite da svaki detalj bude savršen. Kada birate kolače i poslastice za tu priliku, obično svi najviše vode računa o ukusu i veličini torti i kolača, kako bi svi uživali u njihovim ukusima i kako bi bilo dovoljno parčića za sve zvanice.

Međutim, naravno da je i veoma važno kako će ovaj desert izgledati. Mladenci uglavnom žele da uklope izgled i boju kolača sa ostatkom dekoracije restorana, sa tematikom venčanja ili mladinom haljinom i mladoženjinim odelom.

Mladenačka torta je jedna, velika je, raskošna i jarkih je boja. Ali lepo bi bilo da na venčanju, pored torte, goste poslužite i dezertom u vidu kolača. Ovaj detalj zaista može da ulepša slavlje i venčanju da posebnu draž. Dekorisani sa puno mašte, kolači su zaista interesantan i neobičan poklon gostima od mladenaca.

kolaci za vencanje1 Savršeni kolači na venčanju

Cupcake

Pospite zlatni, jestivi prah po kolačićima okruglih oblika i daće im savršen, glamurozan i svetlucav izgled, baš kakav i prigoduje venčanju. Ukoliko više volite pastelne i jarke boje, a imate dekoraciju u crvenoj, roze ili boji maline, izaberite kolače koji će se ukolopiti u izgled prostora.

cupcakes vencanje Savršeni kolači na venčanju

Editors choice