Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Polako se približava vaš veliki dan, a vi želite da svaki detalj bude savršen. Kada birate kolače i poslastice za tu priliku, obično svi najviše vode računa o ukusu i veličini torti i kolača, kako bi svi uživali u njihovim ukusima i kako bi bilo dovoljno parčića za sve zvanice.

Međutim, naravno da je i veoma važno kako će ovaj desert izgledati. Mladenci uglavnom žele da uklope izgled i boju kolača sa ostatkom dekoracije restorana, sa tematikom venčanja ili mladinom haljinom i mladoženjinim odelom.

Mladenačka torta je jedna, velika je, raskošna i jarkih je boja. Ali lepo bi bilo da na venčanju, pored torte, goste poslužite i dezertom u vidu kolača. Ovaj detalj zaista može da ulepša slavlje i venčanju da posebnu draž. Dekorisani sa puno mašte, kolači su zaista interesantan i neobičan poklon gostima od mladenaca.

kolaci za vencanje1 Savršeni kolači na venčanju

Cupcake

Pospite zlatni, jestivi prah po kolačićima okruglih oblika i daće im savršen, glamurozan i svetlucav izgled, baš kakav i prigoduje venčanju. Ukoliko više volite pastelne i jarke boje, a imate dekoraciju u crvenoj, roze ili boji maline, izaberite kolače koji će se ukolopiti u izgled prostora.

cupcakes vencanje Savršeni kolači na venčanju

Editors choice