Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Kada planirate venčanje, neke stvari je zaista korisno znati, kao na primer da je sirena venčanica prikladna za samo jedan tip građe, ili da se ljubičasta ponovo vraća u modu. Potom, postoje stvari koje morate da znate – saveti koji su toliko bitni da svaka mlada koja ima dovoljno sreće da ih čuje pomisli: Hvala Bogu da mi je neko to rekao! Ako se pitate da li postoji nešto što ste možda propustili (ili da li je sve pod kontrolom), pogledajte koje su to stavke bez kojih vaš dan ne sme da prođe.

1. Gosti su najbtniji

Vidite koji je okvirni broj gostiju koje ćete pozvati pre nego što odredite mesto održavanja prijema. Ovako ćete se postarati da za svakoga bude mesta. I, gledajte da gostu bude između 25 i 30 kvadratnih metara po gostu. Iako ovo deluje kao puno, ipak nije, jer kada ubrojite bend, podijum, stolove i konobare koji su stalno u pokretu, jasno je da za svakoga mora biti prostora.

2. Raspitajte se koji se događaji poklapaju sa vašim datumom

Unapred se raspitajte šta pada na dan kada ste planirali venčanje – neka konferencija, organizacija u dobrotvorne svrhe, lokalni događaj koji bi mogao da uspori saobraćaj i zauzme dosta hotela, itd.

3. Slušajte Majku Prirodu

Raspitajte se kakvo će biti vreme i koje su potencijalne poteškoće koje bi mogle da se dogode. Za goste se zna da brzo pobegnu iz prevrućih sala ili ispod svadbenih čadora/šatora, ili da zimi isto tako pobegnu zbog nezagrejanih sala. Insekti takođe umeju da budu problem određenih sezona i oblasti. Uzmite u obzir iznajmljivanje kontrole za uklanjanje buba, kako biste uklonili problem unapred. A ukoliko želite ceremoniju sa zalaskom sunca, gledajte da svoje zavete izgovorite na mestu gde sunce ne zalazi 15 minuta nakon što je izašlo.

slika Planiranje venčanja: Na šta najpre obratiti pažnju?

Odaberite i dekoršite salu za prijem tako da za svakog bude dovoljno mesta

4. Kreditna kartica

Iskoristite mogućnost dobijanja kreditne kartice na konto svadbe. Bilo da se radi o uzimanju avionske karte, iznajmljivanju sale za svadbu ili nečega trećeg, ova kartica će vam pomoći da akumulirate hiljade nagradnih poena (što kasnije možete da iskoristite na medenom mesecu).

5. Gledajte unapred

Neka vas jedna osoba vodi ka drugoj. Vaš svadbeni fotograf možda zna koje će cveće savršeno izgledati na fotografijama, a vaš recepcionar vas može posavetovati o najboljem bendu uz koji će svi želeti da ustanu sa stolica i naprave ludu noć!

Ovog puta ovoliko saveta… neki drugi put pomoći ćemo vam u još mnogo oblasti!

Maja Luković

Editors choice