Nezaobilazan deo svadbene ceremonije počinje 24h ranije organizovanjem devojačke i momačke večeri. Nažalost (ovo kažem, jer sam i sama žensko) devojačko veče nije ni izbliza fenomen, kao što je to momačko veče. Naravno da naši momci nemaju uslove za organizaciju putovanja sa ortacima i ludovanja na nekim egzotičnim destinacijama, gde bi ih služile zgodne crnkinje, gde bi pili piva do iznemoglosti i možda doneli odluku da brak ipak nije za njih.

Devojkama su filmovi poput “Mamurluka” iako veoma simpatični i nadasve duhoviti ipak trn u oku kada treba da “puste” svog budućeg supruga, da ne kažem oca buduće dece, na momačko veče. Koliko god bile svesve da je to samo jedna noć, ono što kopka svaku devojku jesu mase pijanih ortaka koji nemaju ribe od perioda osnovne škole i koji žive za momačke večeri svojih drugova. Dakle našli smo problem! Nije nama devojkama problem momačko veče kao takvo, malo alkohola, malo glupih muških fora, malo pijanstva do jutra, ne; nama su problem horde nezrelih drugova koji samo misle o striptizetama, alkoholu i svemu onom što kombinacija toga pomenutog donosi. Striptizete?? Ijao, pa na njih zaboravih, a one su nam možda čak i gore od drugova?! Šta ima tako neodoljivo u njima, šta, kao seksi su, kao imaju dobro telo i šta sad?!

Ukoliko ste se pronašle u prethodnim redovima, moram da vas razočaram, jer malo sam se našalila… devojke, opustite se! Pa naravno da će vaš momak biti glavni baja te noći i naravno da će se slaviti i naravno da će biti alkohola, ali zaboga?! Pa je l’ znate kome će on sutra na ceremoniji venčanja reći “Da”?! Kada to imate u vidu nekako se lakše diše…

What Wear Bachelorette Party Pitamo se: Momačko veče iz ugla jedne obične devojke

Treba zaista nešto da učimo od tih momaka. Zašto i vi ne biste sa prijateljicama otišle na neki devojački vikend? Nije loša ideja, zar ne. Ili recimo možete organizovati devojačko veče, a da vašem momku ne kažete ništa o pojedinostima, nezavisno od toga što nećete raditi te noći ništa što naravno ne biste želeli da on uradi vama, ali ima nešto u vragolastom osmehu koji sam po sebi nešto krije na venčanju.

Comments