Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Venčanja su komplikovani i uzbudljivi događaji; veoma je lako izgubiti se u celoj toj frci i propustiti lepotu dana! Iskoristite ove savete kako biste uživali u svom prelepom danu koji ste isplanirali!

Dobro se naspavajte pred venčanje

Gledajte da devojačko veče priredite nedelju, dve pre ceremonije kako biste mogli siti da se izigrate, pijete, naspavate i ne brinete! Ako ste suviše umorni da se usresredite na zavete ili vas glavobolja spreči u sjajnom prvom, mladenačkom plesu, bićete tužni, pa je zato bitno da se naspavate!

Odvojite vreme za najbolje drugarice pre svadbe

Mnoge vaše drugarice će sigurno biti veoma emotivne i zabrinute jer vas gube iz svoje bande single devojaka. Sve ih zagrlite i objasnite im koliko ih volite. Ako imate vremena, posvetite svakoj od njih po pismo ili karticu na kojoj piše koliko i zašto je volite.

mladenci1 Pet stvari koje morate da uradite pre venčanja

Uživajte u svakom trenutku

Nemojte nositi seksi rublje za prvu pračnu noć na dan svadbe

Ovo je možda očigledno, ali, od momenta kada će vas dragi videti u vešu vas dele sati! Šta god da radite tokom prijema – plešete pa se oznojite ili se jako zasmejete pa se malo upiškite – prve bračne večeri ćete više voleti da se obučete u novi veš i da budete sveži, zar ne?

Nemojte brinuti 24 sata do ceremonije

Ovo znači da nije bitno da li se preliv na torti ne slaže sa stolnjacima ili da li je cvetni aranžman bez mane. Vaš posao planera venčanja prestaje dan pred venčanje. Posle toga, samo uživajte. Ovo je ključ da vam dan venčanja ne proleti pred očima. Obećajte sebi da ćete se opustiti i da ćete upijati svaki prelepi minut i detalj. Biće vam drago što ste to odlučili.

Fokusirajte se na budućeg muža

Ako čak i uprkos vašim najboljim namerama i trudu stvari postanu haotične, smirite se tako što ćete se prisetiti da se udajete za ljubav svog života. Umirite se mislima o lepoti medenog meseca koji vas čeka i životu koji ćete zajedno graditi. Ako možete ovo, sve ostalo će vam delovati trivijalno.

Maja Luković

Editors choice