Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Ako mislite da ćete uživati u veridbi i svakodnevnom gledanju svog lepog sjajnog prstena nemojte se zavaravati, jer to neće trajati zadugo ukoliko planirate da venčanje bude za par meseci do godinu dana.

Za neke ljude to je vetar u leđa, jer jedva čekaju da počnu sa svim slatkim pripremama i tako se bore protiv stresa koji se nagomilava. Osobe koje spadaju u onu drugu kategoriju svaka odluka koju treba da donesu vraća ih u vrtlog stresa i panike, i ulaze u period osećaja koji bude anksioznost.

Budući da svaka faza planiranja venčanja, od početnog uzbuđenja pa do prekida planiranja, dolazi u svim svojim oblicima i sa hiljadu pitanja, došli smo do zaključka da bi bilo dobro da vam ih sve predstavimo i razbijemo sve “strašne” mitove. To je najlakše uraditi kroz smešne reakcije na sve stresne situacije.

Bilo da ste se tek verili ili da ste već u fazi pripreme venčanja u sigurno ćete se pronaći u ovim stresnim situacijama. Zato ponavljajte sa nama “Ja nisam sama, ja nisam sama…”

Uzbuđenje

Ti blaženi  dani nakon veridbe, ah…Samo ćemo uzdahnuti. Vi ste na sedmom nebu, imate velike očekivanja od svega, preplavljeni ste osećanjima i opijeni ljubavlju i srećom. Vi i vaš mladoženja zajedno pravite planove, razgledate prostore, birate bend koji bi voleli da vam uveseli zvanice i sve je prosto savršeno. Uživajte u svakom trenutku jer ovo je najlepši period, pre nego što krene čitava gužva oko organizacije.

image Ove REAKCIJE na stresne situacije nasmejaće vas do suza

Uspela sam

Kada je realizacija venčanja tek počela da se sprovodi u delo a vi ste odradile značajan deo, ne postoji bolji osećaj od toga. Prostor zakazan, haljina odabrana, muzika čekirana…pa vi ste stvarno mašina za organizaciju. Presrećni ste i uzbuđeni što sve možete sami, onda možete i da zaigrate pobednički ples.

image 1 Ove REAKCIJE na stresne situacije nasmejaće vas do suza

Editors choice