Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Ako mislite da ćete uživati u veridbi i svakodnevnom gledanju svog lepog sjajnog prstena nemojte se zavaravati, jer to neće trajati zadugo ukoliko planirate da venčanje bude za par meseci do godinu dana.

Za neke ljude to je vetar u leđa, jer jedva čekaju da počnu sa svim slatkim pripremama i tako se bore protiv stresa koji se nagomilava. Osobe koje spadaju u onu drugu kategoriju svaka odluka koju treba da donesu vraća ih u vrtlog stresa i panike, i ulaze u period osećaja koji bude anksioznost.

Budući da svaka faza planiranja venčanja, od početnog uzbuđenja pa do prekida planiranja, dolazi u svim svojim oblicima i sa hiljadu pitanja, došli smo do zaključka da bi bilo dobro da vam ih sve predstavimo i razbijemo sve “strašne” mitove. To je najlakše uraditi kroz smešne reakcije na sve stresne situacije.

Bilo da ste se tek verili ili da ste već u fazi pripreme venčanja u sigurno ćete se pronaći u ovim stresnim situacijama. Zato ponavljajte sa nama “Ja nisam sama, ja nisam sama…”

Uzbuđenje

Ti blaženi  dani nakon veridbe, ah…Samo ćemo uzdahnuti. Vi ste na sedmom nebu, imate velike očekivanja od svega, preplavljeni ste osećanjima i opijeni ljubavlju i srećom. Vi i vaš mladoženja zajedno pravite planove, razgledate prostore, birate bend koji bi voleli da vam uveseli zvanice i sve je prosto savršeno. Uživajte u svakom trenutku jer ovo je najlepši period, pre nego što krene čitava gužva oko organizacije.

image Ove REAKCIJE na stresne situacije nasmejaće vas do suza

Uspela sam

Kada je realizacija venčanja tek počela da se sprovodi u delo a vi ste odradile značajan deo, ne postoji bolji osećaj od toga. Prostor zakazan, haljina odabrana, muzika čekirana…pa vi ste stvarno mašina za organizaciju. Presrećni ste i uzbuđeni što sve možete sami, onda možete i da zaigrate pobednički ples.

image 1 Ove REAKCIJE na stresne situacije nasmejaće vas do suza

Editors choice